29 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi`ne engelsiz park!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi`ne engelsiz park!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’ta bulunan park alanına bir ‘Engelsiz Park’ yapıldı. Proje kapsamında parka engelsiz oyun grubu, kültür fizik aletleri, basket sahası, kamelya ve banklar yerleştirildi




Gaziosmanpaşa Belediyesi, engelli çocukların da normal çocuklar gibi parklarda iyi vakit geçirmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’ta bulunan park alanına bir ‘Engelsiz Park’ yapıldı. Proje kapsamında parka engelsiz oyun grubu, kültür fizik aletleri, basket sahası, kamelya ve banklar yerleştirildi. Ayrıca görme engellilere yönelik olarak görme engelli taşı döşendi. Çınar ve leylandi ağaçlarından aydınlatması ve otomatik sulama sistemine kadar bütün detayları düşünülen park vatandaşların hizmetine sunuldu.


GAZİOSMANPAŞA’DAKİ PARKLAR YENİLENİYOR


Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin deforme olan park ve yeşil alanlardaki çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda yine Fevzi Çakmak Mahallesi 761/1 Sokak’ta bulunan parka banklar yerleştirildi ve tüm çimi yenilendi. Ayrıca parka otomatik sulama sistemi döşendi ve aydınlatma sistemi kuruldu. Çocuk oyun gruplarındaki eksiklikler giderilerek, tamamı boyandı.



Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön