05 / 05 / 2024

engelsiz tesisler

engelsiz tesisler

Engelsiz turizm için engelsiz tesisler konferansı 29 Mayıs günü Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği üyelerinin katılımıyla düzenlenecek

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin ihalesi gerçekleşti. 20 dönümlük alanda yapılacak projenin yaklaşık maliyeti 22 milyon 108 bin TL.

Akdeniz Yurtlar Ve Sosyal Tesisler Anonim Şirketi kuruldu!

Akdeniz Yurtlar Ve Sosyal Tesisler Anonim Şirketi Kenan Akdeniz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahramanmaraş'a modern tesisler inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelere yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş'a modern tesisler inşa ediliyor.

Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor!

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Sosyal tesisler, yoğunluğun az olduğu dönemlerde kiralanabilecek!

Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Ayhan bugünkü yazısında sosyal tesisler, işletmeye kapalı ya da kapasite kullanımının düşük olduğu dönemlerde özel sektöre kiralanabileceğini duyurdu.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi.

engelsiz tesisler Haberi

engelsiz tesisler

İSTANBUL TİCARET ODASI TARAFINDAN VERİLEN İLAN ŞU ŞEKİLDE; 


KONU VE İÇERİK: Çeşitli sınıflardaki engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlar, engelsiz ve herkes için erişilebilir mimari çevre hakkında kanun ve yönetmelikler, mimari çevrenin engellilere sosyal ve psikolojik etkileri ile İstanbul'da bulunan tesislerin engelsiz hale getirilmesi için yapılacak çalışmaları kapsayan bir konferans gerçekleştirilecektir.


HEDEF KİTLE: Odamız üyeleri, mimarlar, iç mimarlar, peyzaj mimarları, şehir plancıları, inşaat mühendisleri, müteahhitler, Otel işletmecileri, lokanta ve kafe işletmecileri, belediyelerin ilgili yöneticileri, okul, hastane ve tüm resmi kurum yöneticileri, engelli vatandaşlar ve aileleri.


YER/SAAT: İSTANBUL TİCARET ODASI (Merkez Bina), MECLİS SALONU 29 Mayıs 2012 Salı günü 13:30-17:45


KONUŞMACILAR: Adem Kuyumcu - Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı . 

Börte Nur BERTAN- Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi . 

Saliha EROĞLU- Engelsiz Hayat Dayanışma...