28 / 04 / 2024

Engelsiz Yaşam Evleri projesi

Engelsiz Yaşam Evleri projesi

SERÇEV ailelerini kaybeden engellilere miras olarak kalan menkul değerler, ailelerinin çocukları için biriktirdiği fon ve devlet desteğini kapsayan sandık ile engelliler için "Yaşam Evleri" kurulmasını öngören bir projeye başlıyor. 

Engelsiz Yaşam Evleri geliyor!

SERÇEV ailelerini kaybeden engellilere miras olarak kalan menkul değerler, ailelerinin çocukları için biriktirdiği fon ve devlet desteğini kapsayan sandık ile engelliler için "Yaşam Evleri" kurulmasını öngören bir projeye başlıyor. 

Giresun'da Engelsiz Yaşam Evleri inşaatı hızla yükseliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Keşap Yolağzı Köyü Cingiren Mahallesinde yapımına başlanılan “Engelsiz Yaşam Evleri” inşaatı hızla yükseliyor.

AB Yaşam Evleri Güneşli!

AB Yaşam Evleri Güneşli projesinde satış süreci başladı. 24 ay vade farksız taksit imkanının sunulduğu projede teslimler hemen yapılıyor. Projede 147 adet daire bulunuyor.

AB Yaşam Evleri fiyat listesi!

AB Yaşam Evleri projesinde 147 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. İşte AB Yaşam Evleri fiyat listesi...

AB Yaşam Evleri satışa çıkarıldı!

AB Grup İnşaat'ın Yaşam Evleri projesi görücüye çıktı. 3 blok halinde yükselen proje için Güneşli bölgesi seçildi. 147 adet daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri'nde çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor.

Mardin'e engelsiz yaşam merkezi inşa ediliyor!

Mardin'in Midyat ilçesine, engelli ve kimsesiz çocukların yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla 'Engelsiz Yaşam Merkezi' yapılıyor. Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, sosyal tesisin çok amaçlı kullanılmasının düşünüldüğünü söyledi.

Midyat'a Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı tarafından, Mardin' in Midyat ilçesine, engelli ve kimsesiz çocukların yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla ' Engelsiz Yaşam Merkezi ' yapılıyor...

Yaşam Evleri projesinin lansmanı 19 Kasım'da!

AB Grup İnşaat imzası taşıyan Yaşam Evleri projesinin lansmanı yapılacak. AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak'ın eşliğinde gerçekleşecek lansman basın sohbet toplantısı şeklinde 19 Kasım Çarşamba günü saat 10:30'da düzenlenecek.

Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makyol Yaşam Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor. Satış süreci devam eden Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor!

AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz 2014'te bitirilen "AB Yaşam Evleri"nde hayat başlıyor. Proje, çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen, çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çekiyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri’nde hayat başlıyor!

AB Yaşam Evleri, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çeken bir konut projesi olmasının yanı sıra, uygun ödeme seçenekleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Makyol Yaşam Evleri nerede?

Makyol Yaşam Evleri nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde cevabı veriliyor. Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede fiyatlar 194 bin TL 'den başlıyor...

Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri!

Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri 'nde hem firma bünyesinde kredi, hem de banka kredisi kullanılabiliyor. 465 daireden oluşan projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 194 bin TL'den başlıyor.

Engelsiz Yaşam Evleri projesi Haberi

Engelsiz Yaşam Evleri projesi

Ailelerinin, engelli bireyler için çeyiz hesabı veya bireysel emeklilik sistemine benzer şekilde oluşturulacak bir fona para yatırmasını, devletin de bu fona destek vermesini öngören proje, aile büyüklerinin vefatından sonra engellilerin bakımlarını sürdürecek  evlerin kurulmasını planlıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SERÇEV Proje Koordinatörü İbrahim Arslan, yapılan açıklamada Türkiye'de engeliler için ilk kez gerçekleştirilmesi planlanan "Yaşam Evleri"  projesi hakkında bilgiler verdi. 

Arslan, engelsiz yaşam evlerinin bir an önce hayata geçirilmesi için yakın zamanda birçok olumlu görüşme yaparak projede sona yaklaştıklarını, ancak devletin desteğine de ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. 

Projeyi planlarken, dünyadaki benzer örnekleri incelediklerini, modelin diğer ülke örneklerinden farklı olduğunu vurgulayan Arslan, "Biz öldüğümüzde çocuklarımız ölmemeli. Ailede engelli çocuk olduğu anlaşıldığında, çocuğun geleceğine yatırım için aile para biriktirmeye başlayabilmelidir." dedi. 

Engelli fonuna devlet...