22 / 07 / 2024

Engin Arslan

Engin Arslan

Armak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Hendek Sokak'ta kuruldu

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Maltepe'de Engin Arslan tarafından kuruldu!

Ahmet Arslan: Karadeniz'i ülkemizin güneyine bağlamalıyız!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, aradenizi ülkemizin güneyine bağlamamız lazım. Karadenizden gelen yolu, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Van üzerinden İran'a, Irak'a, Suriye'ye götürmeliyiz." açıklamasında bulundu.

Mega projeler Ahmet Arslan'a emanet!

Binali Yıldırım'ın bıraktığı mega projeler şimdi Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a emanet. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin Arslan döneminde hız kazanması bekleniyor.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı oldu!

Binali Yıldırım'dan boşalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koltuğuna Ahmet Arslan getirildi. Arslan İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'ni tamamladı.

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Asilhan Arslan: Merkez Bankası’nın faiz indirimi umut ışığı oldu!

Arslan, “Merkez Bankası faiz politikasında küçük de olsa bir değişikliğe gitmiş durumda. Biz Sanayiciler olarak, düşük faizin uygulamaya geçirilmesinin büyüme potansiyelini önemli ölçüde artırabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Hüseyin Arslan: Altyapı için en uygun araç İslami finansman!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, Washington’da düzenlenen “Küresel Altyapı Forumu”na katıldı. Arslan, altyapı yatırımlarının finansmanı için en iyi aracın İslami finansman olduğunu söyledi.

Yapımcılar Beyza-Murat Arslan çiftinin evine talip oldu!

Beyza-Murat Arslan, Tarabya'daki villaları Hello Decor Dergisi'nde yer almış, büyük beğeni kazanmıştı. Mimar Alara Koçibey'in imzasını taşıyan ev dizi yapımcılarının hemen dikkatini çekmiş.

Engin Altay, Nabi Avcı'ya okul arsalarının imar değişikliklerini sordu!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanıtlaması istemiyle hazırladığı üç ayrı yazılı soru önergesinde, öğretmen istihdamı, derslik ve ikili eğitim ile okul arsalarının imar değişikliklerine ilişkin bilgi istedi.

Gaziantep'teki Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Şahinbey Belediyesi, kent içi trafiğin rahatlatılması için Düztepe’de bulunan polis merkezi ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ni yıkacak. Hastanenin yıkımına bakanlıktan onay çıktı…

Sultanbeyli Engin Evler Sitesi teslim tarihi!

Sultanbeyli Engin Evler Sitesi teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Menta Yapı projesi Engin Evler Sultanbeyli'de 3 blokta 36 konut yer alıyor...

Engin Evler Sultanbeyli'de 300 bin liraya 2+1!

Menta İnşaat'ın projesi Engin Evler Sultanbeyli'de 2+1 dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Engin Evler Sultanbeyli projesinde teslimlerin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Engin Arslan Haberi

Engin Arslan

Armak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Engin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Armak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü altyapı işleri konutlar işyerleri özel resmi bina gerçek ve tüzel kişi kuruluşlarının belediyeler KİT'ler vb.resmi kurumların binalarının işyerlerinin temiz ve pis su boruları ile kanal kanalizasyon baca koru su deposı gölet gibi donanım ve tesislerin yapımı düzenlenmesi yenilenmesi temizlenmesi işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Armak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Hendek Sokak, No:7...