29 / 04 / 2024

Engin Ayaz mimarlık

Engin Ayaz mimarlık

Mimar Engin Ayaz kimdir? Engin Ayaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Ayaz, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Engin Ayaz..

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Sincar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Sincar tarafından kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ataman tarafından kuruldu. 

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Harun Batuhan Ayaz, Hasan Ayaz ve Hüseyin Ayaz ortaklığında kuruldu. 

Enginler Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginler Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Engin tarafından kuruldu.

Ekinoks Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoks Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Dağ tarafından kuruldu.

Soga Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Soga Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sedat Özdemir tarafından kuurldu.

YMZ Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMZ Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Engin Akbaş tarafından kuruldu.

Engin Ayaz mimarlık Haberi

Engin Ayaz mimarlık

Engin Ayaz kimdir?

Engin Ayaz, İstanbul Alman Lisesi'den mezun olduktan sonra Stanford Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği ve Mimari Tasarım bölümlerinde lisansını tamamladı. 


US EPA ve Merage Foundation'dan yeşil bina projeleri geliştirmek adına burslar aldı. Uluslararası mühendislik ve mimarlık firması Arup'un, Avrupa ve Amerika ofislerinde sürdürülebilir tasarım danışmanı olarak çalıştı. 


California College of Arts ve Copenhagen Institute of Interaction Design programlarında yarı zamanlı asistanlık yaptı. 


New York Üniversitesi Tisch School of Arts ITP'de etkileşim tasarımı, medya sanatları ve interaktif enstalasyonlar üzerine yüksek lisansını tamamladı. 


Şu anda Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

İletişim bilgileri:

Firuzağa Mahallesi, Çukurcuma Caddesi, No:19/A, Beyoğlu, İstanbul  (Masumiyet Müzesi'nin karşısı)


Telefon: 0212 243 28 01

E-posta:  [email protected]

Basın:...