26 / 07 / 2024

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Nerede

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Nerede

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Alistana İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alistana İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Adil Köseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serdar Osman İlkhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ataşehir'de kuruldu.

SLS Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLS Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Suat Selçuk tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Sabah Sokak'ta kuruldu.

Arma Properties Gayrimenkul Danışmanlık ve İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Properties Gayrimenkul Danışmanlık ve İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi, Oktay Ercan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ömür Can Türkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsttambul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Çetin Dinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak 'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi' nde kuruldu.

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Barbaros Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mihrali Esenler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yaşar Ekinci Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Mazı ve Tarık Davutoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ömer Burak Özmutafoğlu ve Onur Kulukısa ortakalığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Nerede Haberi

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Nerede


Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla  kuruldu. 


Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi İş konusu; -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuru­luşlara ait gayrimenkuller, arsa arazi konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumlan sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri vil­la, yalı otel ve moteller ve benzer­leri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmalar sun­mak,gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde taktir edilmesi konusunda değerleme raporlar hazırlamak -Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite...