05 / 05 / 2024

Engin Karaaslan

Engin Karaaslan

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Yanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Bedriye Alev Engin tarafından kuruldu.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Büyükgüngör tarafından kuruldu.

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Engin Özkoç'tan Tozkoparan çağrısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği İstanbul’un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi için çağrı yaptı.

Engin Özkoç'tan Tozkoparan'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklama!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün İstanbul Esenler'deki çalışmalarınıan sonra Güngören'in Tozkoparan Mahallesi'ne gitti. Özkoç, Tozkoparanlılarla görüştü ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Engin Karaaslan Haberi

Engin Karaaslan

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPISAL CEPHE SİSTEMLERİ a.    Her türlü alüminyum dış cephe sistemlerinin imalatı alım satımı pazarlanması ,Her türlü cam giydirme sistemleri ,bununla ilgili gerekli imalathaneler kurmak gerekli cam  ve benzeri ürünleri almak,satmak pazarlamak imal etmek, Şirket her türlü cephe sistemlerinin uygulamasını yapabilir, konusuyla ilgili her türlü malzemenin ithalini ve ihracatını yapabilir. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde  veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Faaliyet konularıyla ilgili her türlü imalatı yapmak,konusuyla ilgili her türlü ithalat ve...