30 / 04 / 2024

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, "Dünya Şehircilik Günü" doğrultusunda Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "2023 Şehircilik Zirvesi"ne katıldı.

"İSTANBUL BÜYÜK BİR DEPREM RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, kentin dört duvar binalardan meydana gelen bir alan olmadığını, böyle olması durumunda bugün kentlerin ruhundan bahsedilemeyeceğini ifade etti.

İklim değişikliğiyle mücadelenin kendileri için son derece önemli gündem maddelerinden biri olduğunun altını çizen Karaaslan, israf etmeme noktasında gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Karaaslan, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen 11 kentte yürütülen çalışmaları anımsatarak, "Bir taraftan 11 kentimizde 300 binden fazla konutun inşaatını yaparken, bir taraftan da mevcuttaki kentlerimizin de risklerini görerek onlar için önlemler alıyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbul'un büyük bir deprem riskiyle karşı karşıya olduğuna vurgu yapan Karaaslan, "2012 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Bedeli her ne olursa olsun' diyerek başlattığı bir kentsel dönüşüm hamlesi var. Bugün bizlerin bunun da devamının sağlanması amacıyla, İstanbul'da inşallah mart ayındaki yerel seçimlerde tekrar belediyeyi AK Parti’yle beraber buluşturarak, bu sürece çok önemli bir ivme kazandırarak devam ettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Çiğdem Karaaslan, Türkiye'de 3 milyon konutun dönüşümünü bitirdiklerini açıklayarak, "Bugün geldiğimiz noktada artık biz daha kimlikli, risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli ve bunun yanı sıra, mimarisiyle özgün, estetik, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir kentler üzerine inşallah hep beraber çalışmaya, politika üretmeye, onları hayata geçirmeye devam edeceğiz” değerlendirmelerinde bulundu.

Öte yandan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ile alanında uzman isimlerin katılım sağladığı söz konusu zirvede, "ulaşım", "su yönetimi ve kuraklık", "deprem ve kentsel dönüşüm" konuları ele alındı.

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Tapu sahipleri dikkat! Tapu işlem başvurularında büyük değişiklik!

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!


Geri Dön