02 / 05 / 2024

Engin Karataş

Engin Karataş

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Zozan Karataş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Engin Caner: Emlak sektörünün geniş yelpazesi var!

Dörtler İnşaat ve Emlak ofisinde çalışan Engin Caner, emlak sektörünün gelişimini ve günümüzdeki durumunu anlattı. İşte o röportaj..

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Boğaçhan Ünal, Atapark'a gelerek şantiyede incelemelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Deniz Karataş: Dönüşüm şehir bazında olmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşümün bir yenilenme olduğunu belirtti. Karataş, "Antalya'nın acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır"dedi.

Engin Karataş Haberi

Engin Karataş
A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve...