10 / 05 / 2024

Engin Keleş

Engin Keleş

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Emlak İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Keleş tarafından 120 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla’da kuruldu.

Mustafa Keleş: İnşaatta yeni Türkiye inşa ediyoruz!

Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, güçlenen Türkiye ekonomisi içinde inşaatın her zamankinden daha önemli hale geldiğini söyledi. Keleş, "Yeni Türkiye'yi inşa ediyoruz" diye konuştu.

Engin Özkoç kimdir?

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Engin Özkoç, CHP Adapazarı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Engin Özkoç kimdir? Engin Özkoç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Engin Özkoç..

Keleş İnşaat Sefaköy ne zaman başlıyor?

Keleş İnşaat Sefaköy ne zaman başlıyor? Geçen yıl başlayacak olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinde değişikliklerden dolayı projede gecikme yaşandı. Keleş Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve dükkanlar olacak...

Keleş Küçükçekmece Sefaköy projesi yaza satışta!

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine 2 - 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Yaza satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

Keleş İnşaat Sefaköy projesi neden gecikti?

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy'de geçen yıl başlayacağı karma projesi neden gecikti? Keleş İnşaat'ın 120 milyon TL'ye satın aldığı arazi E-5 üzerinde yer alıyor. İşte projenin başlayamamasının sebebi...

Sinan Şener ve Engin Eyüpoğlu Ata GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Keleşoğulları Altyapı Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğulları Altyapı Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Taçyıldız, Sait Taçyıldız tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

Keleşoğlu İnşaat'tan 2 milyar liralık 3 proje!

Keleşoğlu İnşaat yeni projeler için düğmeye bastı. Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş ve Dursun Keleş, İstanbul'da yatırım değeri 2 milyar lirayı bulan 3 proje planladıklarını belirtti.

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Üzerinde çalıştığı,3 karma projeye 2 milyar liralık yatırım yapacak Keleşoğlu, bir yandan da ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..

Engin Keleş Haberi

Engin Keleş

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI  MALZEMELERİ a) Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. b) Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. c) Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. d) Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktörler,jenare...