12 / 05 / 2024

Engin Kıdan

Engin Kıdan

Kıdan Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Engin Kıdan Şube Müdürlüğü tarafından 7 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Şakir Binan ve Muhittin Can Binan ortaklığında kuruldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

İş arayanlar dikkat! Kamuya, bekçiden şoföre, sağlıkçıdan uzman yardımcısı ve aşçıya yüzlerce personel alınıyor!

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında uzay teknolojileri uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, mahalle çarşı bekçisi ile şoförün de olduğu kadrolar için yüzlerce personel alınacak.

Engin Kıdan Haberi

Engin Kıdan

Kıdan Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Engin Kıdan Şube Müdürlüğü tarafından 7 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Kıdan Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Kıdan Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Bölükbaşı Sokak, No:1


Kıdan Turizm Bayrampaşa'da 217 odalı otel inşa...