29 / 04 / 2024

Engin Özkoç

Engin Özkoç

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da ortalama deprem aralığının 25-30 yıl olduğunu belirterek, "Depremden tek korunma yolu güvenli konut.16 yılın sonunda güvenli konut sorunu hala çözülemedi” dedi.

Engin Özkoç: Sakarya'yı turizm kenti yapacağız!

CHP Milletvekili Engin Özkoç, ilimizde turizm potansiyelinin değerlendirilemediğini belirterek, “Biz Sakarya’yı bir turizm kenti yapacağız. Özel bir eylem planı uygulayacağız” dedi.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 milyon TL sermaye bedeli ile Nazlım Suna Öz tarafından kuruldu. 

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde 360 ay taksit ve peşinatsız ödeme fırsatı geliyor mu? Kanun teklifi resmen verildi!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm ayrıntılar...

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Bedriye Alev Engin tarafından kuruldu.

Damacana suya da zam geldi! İşte yeni fiyatlar…

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, damacana su fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması talebi!

CHP, kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması açılmasını talep etti. CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç imzasını taşıyan önergede, kirada oturan dar gelirli vatandaşların kira artışları sebebiyle ekonomik krizi daha fazla hissetmeye başladığı belirtildi.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Büyükgüngör tarafından kuruldu.

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Engin Özkoç'tan Tozkoparan çağrısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği İstanbul’un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi için çağrı yaptı.

Engin Özkoç'tan Tozkoparan'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklama!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün İstanbul Esenler'deki çalışmalarınıan sonra Güngören'in Tozkoparan Mahallesi'ne gitti. Özkoç, Tozkoparanlılarla görüştü ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Engin Özkoç Haberi

Engin Özkoç

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da ortalama deprem aralığının 25-30 yıl olduğunu belirterek, "Depremden tek korunma yolu güvenli konut.16 yılın sonunda güvenli konut sorunu hala çözülemedi” dedi.


SİYASİ İRADE

“Kent merkezinde, depremde yıkılacağını bildiğimiz yüzlerce orta hasarlı yapı ve deprem atlatmış, yorgun, çok katlı bina, hala el değmemiş şekilde duruyor” diyen Milletvekili Özkoç, “Binlerce insanımız bu evlerde yaşıyor. Yasa, yönetmelik çıkarmakla sorun çözülmez, çözülmüyor. Bir an önce siyasi irade ortaya konulmalı” ifadelerine yer verdi.


YOLU YARILADIK

17 Ağustos depreminde, Sakarya'da 3 bin 891, depremin etkisinin görüldüğü diğer illerle birlikte bakıldığında 17 bin 480 insanın yaşamını yitirdiğinin altını çizen Özkoç, “Tam 16 yıl önce. On binlerce ev, işyeri yıkıldı, hasar gördü. Deprem araştırmalarına göre, Sakarya'nın bulunduğu bölgede 750-1000 kilometre kalınlığındaki kesit, jöle kıvamında ve kentin...