11 / 05 / 2024

Engin Tekintaş imar açıklaması

Engin Tekintaş imar açıklaması

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, geçen hafta Altınordu ilçe merkezinde yaşanan sel olayından sonra inşaat firmalarına rest çekerek, "Gerekli önlemi almayan müteahhide imar izni vermeyeceğiz" dedi.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Ordu'da Macera Parkı kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Macera Parkı projesinde çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ordu'da riskli altındaki evler tahliye edilecek!

Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Yavuz, risk altında bulunan yerlerin boşaltılması konusunda Kaymakam Demirel'e talimat verdi.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan koltuğa Engin Tekintaş seçildi...

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Altınordu yatırıma doyacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

Ordu Altınordu'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin en güzel mahallelerinden birisi olan Şarkiye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Altınordu'da metruk binalar yıkılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şehrin görselliğini bozan ve çarpık yapılaşmaya yol açan metruk binaları yıkarak görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti

Engin Er: Binalar fay hatlarının üstüne yapılıyor!

Engin Er, Türkiye’de belediyelerin plansız imar çalışmaları yüzünden fay hatları üzerine binalar yapıldığını iddia etti. Er, “Önlem alınmazsa depremler daha çok can almaya devam edecek” dedi.

Ordu Çevre Yolu, OR-Gİ Havalimanı'nın 4 katı maliyette!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Çevre Yolu Projesi'nin, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na harcanan bütçenin 4 katı maliyetle inşa edilmekte olduğunu bildirdi.

Engin Tekintaş imar açıklaması Haberi

Engin Tekintaş imar açıklaması

Altınordu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 2. Oturumu gerçekleşti. Gerçekleşen 2. oturumda Altınordu Belediyesinin, 2016 yılı mali bütçesi 110 trilyon olarak meclis tarafından onaylandı. 

Bütçe görüşmesi onaylandıktan sonra Başkan Tekintaş, geçen hafta ilçe merkezinde yaşanan sel olayına değinerek, inşaat firmalarına gözdağı verdi. 

Tekintaş yaptığı açıklamada, "Kış şartlarına hazırlıklı olmalıyız. Geçen hafta sel olayı ile karşılaştık. Ben buradan taahhütte bulunan müteahhit kardeşlerimi uyarıyorum. Biz belediye olarak işleri kolaylaştırmak istiyoruz ama burada kamu menfaatini düşünerek gerekli cezai işlemleri uygulayacağız. Biz bir yıl önce ikaz ettik. Takiplerimizi sürdürdük ama maalesef izin alamadığını ifade ederek sel suyu gelecek alan bağlanmadığı için böyle bir olumsuzluğu özelliklede cadde üzerine gelen o suyun oluşturduğu olumsuzluğu yaşadık. Burada mal ve can kaybı söz konusu değil ama kesinlikle talimat verildi,...