24 / 07 / 2024

Engin Uysal

Engin Uysal

Kre Yapı Denetim Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile Bağcılar Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi 'nde, Engin Uysal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Uysal tarafından kuruldu. 

Kiler GYO 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Mevlüt Uysal: İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde anlayış bekliyoruz!

İBB Başkanı Uysal, "İETT'nin Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 15 gün süreyle ücretsiz taşıması var. Atatürk Havalimanı'na yanlışlıkla gelen birisi oradan rahatlıkla buraya gelebilecek" dedi...

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Mevlüt Uysal: Yatay mimariden taviz yok!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı nihayetinde mutluluk değil, sıkıntı getiriyor. Artık içimize sinen, bizi rahatlatan ve güzel görünen şey yatay mimaridir. Biz de 'estetikten, yatay mimariden taviz yok' diyoruz" dedi....

Engin Uysal Haberi

Engin Uysal

Kre Yapı Denetim Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Engin Uysal Müdürlüğü'nde kuruldu.


Kre Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;YAPI DENETİM Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar


Kre Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi...