28 / 04 / 2024

Engincan Ural ev arıyor

Engincan Ural ev arıyor

Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından uyarı!

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından "gürültü" uyarısı geldi. Yüksek sesin yasak olduğu Tarihi Doğan Apartmanı'nda yönetici anne Sibel Can'ı arayarak uyarıda bulundu.

Engincan Ural müteahhitliğe soyundu!

Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural, annesinin 1 milyon dolara aldığı ve 300 bin TL’ye dekore ettirdiği evinde yaşamaya başladı. Engincan, Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek satıyor.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1.5 milyon dolara ev hediyesi!

Sibel Can oğlu Engincan'a hediye almaya doymuyor; geçtiğimiz ay pahalı bir saat alan Sibel Can şimdi de 1,5 milyon dolara ev aldı.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Sibel Can oğluna 1 milyon dolara ev aldı!

Giyim tarzıyla ikoncanlara taş çıkartan Engincan Ural için annesi Sibel Can, kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, oğluna tarihi Galata Apartmanı’ndan 1 milyon dolara daire aldı.

Engincan Ural inşaat sektörüne mi giriyor?

Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’la Etiler’deki Limonata’da yemek yedi.İkiliye Engincan’ın iki arkadaşı da eşlik etti. Mekân çıkışı baba Hakan Ural basın mensuplarına açıklama yaptı.

Engincan Ural emlakçı oluyor!

Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.

Selçuk Ural'ın başı kira ve aidatları nedeniyle dertte!

Ali Eyüpoğlu, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde 'Kiracı Selçuk Ural'a ev sahibinden dava!' başlıklı yazıyı kaleme aldı. Kimin haklı, kimin haksız olduğu, yargının işi...

Sibel Can oğluna ABD'de ev alacak!

Sibel Can; yoğun konser maratonu öncesinde, bir haftalığına ABD'ye gidiyor. Sibel Can, Hakan Ural'la evliliğinden olan oğlu Engincan Ural'ın bu yıl üniversiteye başlayacak olması nedeniyle, orada ev tutacak

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Engincan Ural ev arıyor Haberi

Engincan Ural ev arıyor

Miami Üniversitesi’nden geçen hafta mezun olan Engincan Ural, emlakçılığa soyundu.Türkiye’ye döner dönmez işbaşı yapan Ural, restore edip satmak için Karaköy, Balat ve Cihangir’de eski bina arıyor.


Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğlu Engincan Ural, geçen hafta Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü’nden mezun oldu.Ural’ın mezuniyet töreninde annesi Sibel Can ve kardeşleri Melissa Ural ile Emir Aksüt de hazır bulundu.Ailesiyle birlikte İstanbul’a dönen Engincan Ural ayağının tozuyla işbaşı...