18 / 05 / 2024

English Homedan yeni mağazalar

English Homedan yeni mağazalar

Klasik İngiliz country tarzını yansıtan ev tekstili ve dekorasyon markası English Home, yurtdışında mağazalaşmaya hız verdi. Türkiye’de 56 kentte toplam 230 mağazası bulunan marka, yurtdışında da 50 mağazaya ulaştı.

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

English Home yeni mağazasını Moda'da açtı!

Türkiye'de 60 şehirde 246 mağazıyla faaliyet gösteren English Home, yeni mağazasını sürpriz kampanyalarla Moda'da açtı. English Home, yeni mağazasıyla ve açılışa özel indirimlerle İstanbullular tarafından yoğun ilgi gördü.

English Home'un yeni mağazası Sancaktepe Rings AVM'de açıldı!

Şıklığı, sadeliği ve sakinliği yaşam alanlarına taşımak isteyenlerin buluşma noktası ve yeniliklerin adresi English Home, İstanbul'da Sancaktepe'de yer alan Rings AVM 'de 200. mağazasını açtı.

English Home Evinizi Sonbahara Hazırlıyor!

Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı'nda bulunan ve şıklığı, sadeliği, sakinliği yaşam alanlarına taşımak isteyenlerin buluşma noktası ve yeniliklerin adresi olan English Home, yeni sezon ürünleri ile evinizi sonbahara hazırlıyor.

English Home Cevahir AVM'de yeni mağaza açtı!

Yaşadığı mekanlara değer verenlerin vazgeçilmez adresi English Home, bahar tazeliğini keşfetmek isteyenleri Cevahir mağazasına bekliyor

Live-in-English yeni konut projelerinde İngilizce yaşatıyor!

İnşaat ve İngilizce sektörünü birleştirerek eşi görülmemiş bir başarıya imza atan Live-in-English, bu başarısını Türkiyeye taşıyor. Live-in-English olarak, toplu konut sektöründe öncü inşaat firmaları ile çalışıyoruz

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

English Homedan yeni mağazalar Haberi

English Homedan yeni mağazalar

Klasik İngiliz country tarzını yansıtan ev tekstili ve dekorasyon markası English Home, yurtdışında mağazalaşmaya hız verdi. Türkiye’de 56 kentte toplam 230 mağazası bulunan marka, yurtdışında da 50 mağazaya ulaştı. Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya ve Romanya’da faaliyet gösteren English Home, Polonya’daki 10’uncu mağazasını hizmete soktu. Poznan kentinde yer alan mağaza M1 Alışveriş Merkezi’nde konumlandı.


Haber...