15 / 05 / 2024

Enis Nazmi Özarsland

Enis Nazmi Özarsland

Apartist Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İlyas Altıoğlu, Şaban Ertaş, Aydın Yıldır, Enis Nazmi Özarsland, Recep Ertaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Özdemir Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Enis Özdemir tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Enis Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şallı tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

Enis Cevahircioğlu kimdir?

Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu kimdir? Cevahircioğlu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Enis Cevahircioğlu'nun biyografisi...

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

Enis Nazmi Özarsland Haberi

Enis Nazmi Özarsland

Apartist Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İlyas Altıoğlu, Şaban Ertaş, Aydın Yıldır, Enis Nazmi Özarsland, Recep Ertaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Apartist Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Apartist Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, Meydan Sokak,...