29 / 04 / 2024

Enka İnşaat kâr payı avansı dağıtacak

Enka İnşaat kâr payı avansı dağıtacak

Enka İnşaat ve Sanayi AŞ., ara dönem finansal tablolara göre oluşan net dönem karından sermayeyi temsil eden hisse senedi sahiplerine dağıtılmak üzere pay ayırdığını duyurdu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Marmara'da fayın kilidi kırıldı kırılacak! Uzmanlar bir bir açıkladı! Büyük İstanbul depremi geliyor...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından yaşanan büyük yıkım gözleri Marmara'ya çevirdi. Marmara'da fayın kilidi kırıldı kırılacak! Uzmanlar bir bir açıkladı! Büyük İstanbul depremi geliyor...

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

İnşaat sektöründe büyük yıkım! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! Demir fiyatları bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da İnce demir fiyatlarına 350 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 200 lira, Payas ince demir fiyatlarına 100 , Karabük ince demir fiyatlarına ise 250 lira zam geldi. İşte güncel 2022 demir fiyat listesi...

İnşaat sektörü zam haberleri ile yıkıma uğradı! Çimento ve beton fiyatlarında rekor artış!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Geçen hafta çimentoya gelen zamlar Bakanlık Kararı ile askıya alınıp inceleme başlatılmıştı. Peki bugün çimento fiyatları ne oldu? Çimentoya zam geldi mi?

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

Arsa satışında tüm zamanların rekoru kırıldı!

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan resmi verilere göre arsa satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldı...

Konut satışında 12 ayın rekoru kırıldı!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konuta ilgi tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye genelinde önceki ay yapılan 141 bin 400 konut satışı ile 12 ayın rekoru kırıldı. 

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Enka İnşaat kâr payı avansı dağıtacak Haberi

Enka İnşaat kâr payı avansı dağıtacak

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:


"Yönetim Kurulu, 27.03.2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul'unda verilen yetkiye dayanarak, 01.01.2015-30.09.2015 tarihli ara dönem finansal tablolara göre oluşan net dönem karından TTK'ya ve esas sözleşmeye göre ayrılması gereken yedek akçeler düşüldükten sonra kalan tutardan, ekteki Kar Payı Avansı Dağıtım Tablosu'nda belirtilen 280.000.000.- TL'sının 4.000.000.000 TL sermayeyi temsil eden hisse senedi sahiplerine dağıtılmak üzere 11 Kasım 2015 tarihinden itibaren hisse başına brüt % 7,00 net % 5,95 oranında Kar Payı Avansı dağıtılmasına karar...