08 / 07 / 2024

Enka TC avm projeleri

Enka TC avm projeleri

Enka’nın AVM yatırım ve işletmelerini yürüten "Enka TC", Moskova’da yenilediği Kaşirskoye AVM projesine öz kaynaklarından 300 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştiriyor.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

Enka TC'den Moskova'ya 300 milyon dolarlık AVM!

Enka’nın AVM yatırım ve işletmelerini yürüten "Enka TC", Moskova’da yenilediği Kaşirskoye AVM projesine öz kaynaklarından 300 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştiriyor.

Enka, Rusya'da Kunstevo Plaza'yı açtı!

TÜRK inşaat devi Enka, Rusya'nın başkenti Moskova'da 500 milyon doların üzerinde yatırımla "Kunstevo Plaza" adlı çok fonksiyonlu AVM ve iç merkezinin açılışını yaptı.

Enka'nın Moskova'da inşa ettiği Kuntsevo Plaza açıldı!

Enka’nın Moskova’da 530 milyon dolar yatırımla inşa ettiği ‘Kuntsevo Plaza’ Guinness rekortmenlerinin katıldığı törenle açıldı. Proje AVM, A sınıf ofis ve rezidans bloklarından oluşuyor, yeni yatırımlar ise yolda.

Enka, Kuntsevo Plaza'yı Guinness rekortmenleriyle açtı!

Enka’nın Moskova’da 530 milyon dolar yatırımla inşa ettiği ‘Kuntsevo Plaza’ Guinness rekortmenlerinin de katıldığı törenle açıldı. Proje AVM, A sınıf ofis ve rezidans bloklarından oluşuyor.

AVM'ler değişimin kahramanı oldu!

2002'de ülke genelinde 300 bin metrekare büyüklüğünde AVM varken bu rakam 1.5 milyon metrekareye ulaştı

Mersin Forum AVM'de çocuklara İngilizce kursu verilecek

Mersin Forum AVM'de, gezmeye gelen ailelerin çocukları için 3 saat İngilizce kursu verilecek

Mersin Forum AVM'de ingilizce kursu verilecek!

Multi Türkmall'ın işlettiği Mersin Forum AVM'de gelecek aydan itibaren İngilizce kursu verilecek

Tiflis'teki Tbilisi Central AVM, 30 milyon dolara yapıldı

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Ekrem Akyiğit, Gürcü TBC Bank'ın başkent Tiflis'te 30 milyon dolara inşa ettiği "Tbilisi Central AVM"nin ülkenin en büyük AVM yatırımı olduğunu belirtti

Perakende ajanları AVM'leri gezip kusurları ihbar edecek

Meçhul müşteri Perakende ajanları AVM'leri gezip kusurları ihbar edecek

212 AVM üst katının konseptini değiştiriyor!

212 İstanbul Power Outlet en etkin AVM olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor...

Canip Karakuş: Sigara yasağı AVM'leri vurdu!

AGSD Başkanı Canip Karakuş, Yasağın yumuşatılmaması halinde AVM'lerden çıkışların başlayacağını söyledi

Ender ilk AVM mağazasını Denizli Teras Park'ta açtı!

Sokak mağazacılığı ile tanınan Ender, alışveriş merkezlerini (AVM) keşfetti...

Enka TC avm projeleri Haberi

Enka TC avm projeleri

Rusya’daki en büyük Türk inşaat ve yatırım şirketlerinden Enka, AVM projelerine bir yenisini daha ekliyor. Enka’nın AVM yatırım ve işletmelerini yürüten "Enka TC", Moskova’da yenilediği Kaşirskoye AVM projesine öz kaynaklarından 300 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştiriyor.

İnterfaks ajansının Knight Frank şirketinin açıklamasına dayanan haberine göre, Enka’nın Kaşirskoye Şosse’de eski Kapitoli AVM’nin yerine inşa edeceği alışveriş merkezinin 195 bin 500 metrekare büyüklüğünde olacağı, projenin 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanmasının planlandığı belirtiliyor.


ENKA, Moskova’da geçen sene Molodejnaya metro istasyonu yakınında, 9 bin 400 metrekarelik eski alışveriş merkezi yıkılarak yerine inşa edilen 235 bin metrekarelik Kuntsevo Plaza’yı faaliyete açmıştı.


Kaşirskoye Şose’de inşa edilecek AVM’nin, ENKA’nın Rusya’da Kuntsevo Plaza’dan sonra kendi AVM’lerini yenileyerek yapacağı ikinci büyük proje olacağı...