06 / 05 / 2024

enpus Entegre Serisi

enpus Entegre Serisi

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Yıldız Entegre'den Vario serisi!

Türkiye’nin ağaç sanayiinde lider firması Yıldız Entegre, 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Intermob 19’uncu Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nda en yeni ürünleriyle yer alıyor.

Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor!

Ege Seramik, yaşam alanlarına doğal ve modern bir görünüm kazandırmak isteyenleri Amazon Serisi ile tanıştırmaya davet ediyor. Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor.

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Kastamonu Entegre E1 standardı ile sağlıktan ödün vermiyor!

Türkiye’de Ağaç Bazlı Panel Sektörünün en büyük pazar payına sahip şirketi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, üretim safhalarında kaliteye verdiği yüksek önemi ve ürün yelpazesinin uluslararası standartlara uygunluğunu, E1 sertifikasıyla taçlandırdı...

Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor!

İtalya’ nın prestijli markası Edilcuoghi, seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonların mükemmel bir uyum yakaladığı ‘Tone Satin’ koleksiyonu ile mekanlarda zarif bir atmosfer yaratıyor. Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor.

Kastamonu Entegre 10.fabrikasını açıyor!

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor.

Kastamonu Entegre 10. fabrikayı kuruyor!

Türkiye’deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor...

Porland Blue Passion serisi ile içinizi ferahlatacak!

Sakinleştirici ve de rahatlatıcı etkisi bulunan bu özel renk, yazın keyifli anılarının bir parçası, sofranızın enerjisi, mutluluğu olacak… Porland Blue Passion serisi ile içinizi ferahlatacak...

Polisan Wood Wood serisi ile bahçelere özgün dokunuşlar getiriyor!

Polisan’ın Wood and Wood serisi geniş ürün yelpazesi ile bahçelerdeki ahşap ve teak mobilyaların, metal ve doğal taş aksesuarların hem ömrünü uzatacak hem de bahçelere özgün dokunuşlar getirecek.

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor!

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor. Yaşam alanlarının her köşesinde kullanılabilen ve uyum sağlayabilen Havana serisi, ahşap dokusu ve bej rengiyle mekanlarda sıcak bir atmosfer sağlıyor.

Sur Çelik Kapı Woodlam serisi ile kapılara sıradışı renkler getiriyor!

Çelik kapı sektörünün öncü markası Sur, Woodlam serisi ile kapılara sıradışı renkler getiriyor. Woodlam ile kapınız dilediğiniz renge sahip olurken, renklerin neşesi ve büyüsü kapınıza yansıyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü için halk toplantısı 17 Haziran'da!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi için halkın katılım toplantısı 17 Haziran'da yapılıyor...

enpus Entegre Serisi Haberi

enpus Entegre Serisi

Ürün satışı yapmanın yanı sıra projeye en uygun ürün önerilerini geliştirerek mimarların ihtiyaç ve beklentileri maksimum seviyede karşılayan Enplus, Sub-zero markasının yeni Entegre Serisi ile mimarlara tam donanımlı çözümler sunuyor.


Buzdolabına benzemeyen bir buzdolabı mümkün

Dünya’nın en kaliteli soğutucu markası olarak kabul edilen Sub-zero’nun tavizsiz kalitesi ve el işçiliği ile üretilen Entegre Serisi ile mutfak dekoruna sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan soğutucu sistemler kurmak mümkün oluyor. Her yere uyum sağlayan Entegre Serisi soğutucular ile herhangi bir odada panel arkasına yerleştirilerek tamamen görünmez hale getirilebiliyor.


Mimarlara özel sunduğu çözümleri, hizmet kalitesi ve yaşama değer katan ürünleriyle Enplus, bulunduğu her projeye artı değer katmaya devam...