28 / 04 / 2024

Enrico Macias konseri

Enrico Macias konseri

Habertürk yazarı Sermet Severöz, Enrico Macias konseri ile gerçekleştirilen Ramada Bodrum Oteli'nin açılışından izlenimlerini yazdı

Ramada Resort Bodrum, Enrico Macias konseriyle açılıyor!

The Residences at Mandarin Oriental tanıtımında sahneye çıkan Eros Ramazzotti'den sonra Enrico Macias da Ramada Resort Bodrum'un açılışında konser verecek

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normal Mimarlık Proje Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Numan Enrico Şansal tarafından kuruldu.

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

İzmir’de Tarkan çılgınlığı! Tarifeler fırladı gitti

9 Eylül’deki konseri öncesinde kafe ve restoranlarda Tarkan’a özel fiyat uygulaması başladı, rezervasyonlar haftalar öncesinden doldu.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Dap İzmir Bornova fiyat listesi!

Dap İzmir projesi topraktan satış, senetle ödeme fırsatı sunuyor. Ebru Gündeş konseri ile tanıtımı yapılan Dap İzmir Bornova fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. 

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

Dap İzmir'de yarın akşam Ebru Gündeş konseri!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap İzmir projesinin lansman gecesinde Ebru Gündeş konser verecek. Konser yarın Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek.

Enrico Macias konseri Haberi

Enrico Macias konseri

İşte o yazı; 


"Bu akşam İstanbul'da konser verecek olan Enrico Macias'ı açılışını gerçekleştirdiği Ramada Bodrum Oteli'ne gitmek üzere uçağa bindiğimde görür görmez dedim ki; "Bu konser kesin tabure üzerinde ve playback olur!" Göz çevresi sanki daha da morarmış kan çanağı gözleriyle o kadar yaşlı, o kadar yorgun gözüküyordu ki...


Otele gidip görkemli ve büyük sahneyi gördüğümdeyse anladım ki bu "playback ve tabure üzeri konser" tezimi ufak ufak çürütmeye başlamalıydım. "Sen kim, koca usta hakkında hemen yorum yapmak kim?" diye öyle bir kızdım ki kendime... Hele benim gibi haftada en az 1 kere, Enrico Macias ve Ajda Pekkan'ın 1976 yılında Olympia'da yaptıkları düeti dinleyen birfrankofona hiç yakıştırmadım.


KONSER SAATİ


250 kişi bekledikleri davete 600'ün üzerinde konuk gelmesine rağmen hiçbir şeyin aksamadığı açılış davetinin söylenecek...