03 / 08 / 2024

Ensar Çinal

Ensar Çinal

İşadamı Ensar Çinal, Milas sahilinde değeri 10 milyon doları bulan 4.5 dönümlük arazisini, park alanı ve yol kullanımı için bedelsiz olarak belediyeye devretti.

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Mustafa Yalnız ortaklığında kuruldu.

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ensar Ekşi tarafından kuruldu.

Nuha Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Nuha Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da Merve Ünal, Ensar Ünal ve Esad Ünal ortaklığında kuruldu.

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Muhammed Emin Binici ortaklığında kuruldu.

Seyid Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyid Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Atagün tarafından kuruldu.

Eform Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eform Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Atagün tarafından kuruldu.

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

Ensar Boyama Dekorasyon Ve İnşaat İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensar Boyama Dekorasyon Ve İnşaat İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Sarıbulak tarafından kuruldu.

Ensar Çinal Haberi

Ensar Çinal

İŞADAMI Ensar Çinal (54), Milas sahilinde belediyeye devrettiği 10 milyon dolar değerindeki arazisiyle ilgili açtığı davada mahkeme arazinin park olarak düzenlenmesine karar verdi.


Milas Asliye Hukuk Mahkemesi’ne iki yıl önce açılan dava dosyasındaki delillere göre Ensar Çinal, Muğla Milas Dörttepe Köyü, Hisar mevkisinde yaklaşık 11 bin metrekarelik araziyi 1994’te satın aldı.


Çinal, arazinin yaklaşık 4.5 dönümünü park, kıyı kenarı ve yol kullanımı için bedelsiz olarak Milas Belediyesi’ne bıraktı. Yıllar sonra Milas’a giden Ensar Çinal, araziye çay bahçesi, kamelyalar, sayfiye evi ve gecekondu vasfında binalar yapıldığını görünce Milas Belediyesi’ne başvurdu.



BÜFE GÖREVİ

Ensar Çinal, “Belediye Başkanı Muhammet Tokat bana gerekeni yapacaklarını ve burayı mühürleyeceklerini söylediler. Ancak hiç bir işlem yapılmadı. Arazinin kamu yararı için kullanılacağını düşünürken başkaları tarafından işgal edilerek ticarethaneye dönüştürülmesi, belediyenin...