28 / 04 / 2024

Ensu makina şirketi adresi

Ensu makina şirketi adresi

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Muammer Özkavaf ile Cahit Yalçın Baran Yönetim Kurulu Üyelik'lerinde 13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Can Can Metal Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Can Metal Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Detaymetsan Çelik Yapı İnşa Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detaymetsan Çelik Yapı İnşa Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yazıcı tarafından kuruldu.

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Daş tarafından kuruldu. 

Zemir İnşaat Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemir İnşaat Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Karabacak tarafından kuruldu. 

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Bozkurt tarafından kuruldu. 

Geoloji Mühendislik İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geoloji Mühendislik İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Çinal tarafından kuruldu. 

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dumlu tarafından kuruldu. 

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Dursun tarafından kuruldu. 

Özyiğitler Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğitler Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fadlı Soysal tarafından Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Ayaz tarafından kuruldu. 

Caplast İnşaat Makina İzolasyon Plastik Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caplast İnşaat Makina İzolasyon Plastik Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 milyon 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İmpexunıon Dekorasyon Makina ve Petrokimya İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpexunıon Dekorasyon Makina ve Petrokimya İthalat İhracat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Vahid Sobhanı tarafından kuruldu.

Ensu makina şirketi adresi Haberi

Ensu makina şirketi adresi

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda,  13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu. 


Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Bilumum genel makine, teçhizat, alet, ekipman inşaat makinaları ve yedek parçaları, iş makinaları ve yedek parçaları sentetik dokuma ve sentetik sanayi makinaları ve yedek parçaları, hidrolik ve pnömatik pompalar, güç kontrol valfleri, pistonlar, ölçme teknik malzemeleri, hidrolik güç üniteleri, honlanmış borular, korm kaplı miller, ısı malzemeleri,filtreler, hidrolik ve pnömatik aksesuarlar, denetim mekanizmaları imalatı, mühendislik hizmetleri, taahhüdü, pazarlaması, 2- Barajlar, Hidro Elektrik Santraller, Rüzgar Santralleri, Doğalgaz Çevirim Santralleri, Kömür Santrallerine ait her türlü Demir, Çelik imalatları, Kapaklar, Vanalar, Hidrolik Ünite, Izgara, her nevi...