06 / 05 / 2024

enver erkan

enver erkan

Son zamanlarda küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler ile yurt içindeki olumlu havadan etkilenen TL, dolar karşısında bu yılın en güçlü seviyesinde seyrediyor.

Konut sektörü bu yılki büyümeyi yüzde 4’e çıkarabilir!

Üçüncü çeyrekte belirginleşen durgunluğa karşı gerek hükümet gerekse Merkez Bankası adeta savaş açtı. Bireysel kredi ile kredi kartlarında sağlanan gevşemenin son çeyrekte büyümeyi yüzde 4’e çıkarabileceği belirtildi.

Ünlü analistlerden son dakika açıklaması! Altını o günden sonra bu fiyata alamayacaksınız! Hemen bu rakama bakın

Tüm dünya piyasaları FED’in 26 – 27 Temmuz toplantılarına kilitlenmişken, ekonomistlerden ise öngörüler gelemeye devam ediyor. Ünlü ekonomistler Mehmet Ali Yıldırımtürk ve Enver Erkan FED kararının piyasaya olan etkilerini açıkladı. İşte detaylar…

Gram Altın 1000 lirayı geçerken altın yatırımcısının gözü kulağı açıklanacak bu kararda! Altın almayı düşünenler dikkat

Uzun bir aranın altından gram altın 1000 lirayı geçti. Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan altın fiyatları ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Alkol ve sigara zammı enflasyonu derinden etkileyecek

Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan, alkollü içki ve tütün ürünlerinin enflasyon havuzunda %4,31'lik hacme sahip olduğunun altını çizerek Haziran enflasyonuna doğrudan etkisinin yarım puan olacağını ifade etti.

Altın rekora doymuyor! Kritik detay ortaya çıktı! Bundan sonrasını izleyin...

Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Gram altın, çeyrek altın artacak mı?

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Enver Paralı'nın mirası için dava süreci başladı!

İş adamı Enver Paralı’nın milyonlarca liralık mirası, oğlu Ahmet Galip Paralı tarafından sahte vekâletname çıkarılarak ele geçirildi. Torunu Ömerhan Kuru tarafından ortaya atılan iddiayı araştıran savcılık, vekâletnamenin sahte olduğunu belirledi...

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Öner Erkan İzmir'den 1.1 milyon liraya Rum evi aldı!

Oyuncu Öner Erkan, İzmir Konak'a bağlı Karataş'tan tarihi bir Rum evi aldı. Yeni evini 1 milyon 150 bin liraya alan oyuncu evini internetten günlük kiraya vermeye başladı. 

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

Enver Paralı'nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi!

İşadamı Enver Paralı’nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi. İstanbul Adliyesi’nde milyarlık mirasın sahte belgelerle baba ölmeden çocukları tarafından ele geçirilme iddiasına ilişkin önemli bir soruşturma yürütülüyor...

enver erkan Haberi

enver erkan

Küresel piyasalarda son zamanlarda yaşanan gelişmeler ile yurt içindeki olumlu havadan etkilenen Türk lirası (TL), dolar karşısında bu yılın en güçlü seviyesinde bulunuyor.


TL, ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik risklerin artması, yurt içinde ekonomi yönetiminin yatırımcıya verdiği güven ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) uyguladığı sıkı para politikasının etkisiyle değer kazanmaya devam ediyor.


Bu yılın başında 3,9422 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar/TL, yurt içi ve yurt dışında yaşanan gelişmelerle düşüş trendine girdi. Dolar/TL, haftanın son kapanışında bu yılın en düşük seviyesi olan 3,4346 seviyesine indi. 


Uzmanlar, özellikle Trump'a yönelik riskler sonucu küresel piyasalarda dolara olan talebin gittikçe azaldığını, bu durumun ise gelişmekte olan ülke para birimlerine olumlu yansıdığını ifade etti. 


-"173 seviyelerine gerileyen Türkiye CDS'leri sermaye girişlerine katkı sağlıyor"

Bahçeşehir Üniversitesi...