19 / 05 / 2024

Enver Gürses

Enver Gürses

Gürsesler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Gürses, Eyüp Oğuz Gürses tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Gaziosmanpaşa,Bağlarbaşı Mahallesi, Nezaket Sokak'ta kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Enver Geçgel, nerede doğdu ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalışmalar yaptı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili oldu? İşte Enver Geçgel ile ilgili detaylar...

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Enverzem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enverzem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Gündüz tarafından kuruldu.

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Flaş iddia: Yeni banknotlar mı geliyor?

Ekonomist Uğur Gürses, 500 ve 1000 TL'lik banknotlar basılacağını iddia etti.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gürses tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

İşte ekonomistlerin asgari ücret zammıyla ilgili yorumları!

Deneyimli ekonomistler Uğur Gürses, Serkan Özcan, Hakan Kara, Yalçın Karatepe, İris Cibre ve Özcan Kadıoğlu, asgari ücrete yapılan zammı yorumladı.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Enver Gürses Haberi

Enver Gürses

Gürsesler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Gürses, Eyüp Oğuz Gürses tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Gürsesler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Gürsesler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa,Bağlarbaşı Mahallesi, Nezaket Sokak,...