17 / 05 / 2024

Enver Tamer

Enver Tamer

Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Tamer, Faruk Duman, Salih Çakır, Zekeriya Uzuner tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu

Enver Paralı'nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi!

İşadamı Enver Paralı’nın mal varlığı, Paralı ailesini karşı karşıya getirdi. İstanbul Adliyesi’nde milyarlık mirasın sahte belgelerle baba ölmeden çocukları tarafından ele geçirilme iddiasına ilişkin önemli bir soruşturma yürütülüyor...

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Kiler GYO Büyükçekmece'deki deposunu Tamer Tanca'ya kiraladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Büyükçekmece, Esenyurt Köyü'ndeki deposunu Tamer Tanca Mağazacılık'a kiraya verdi..

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Karaca tarafından kuruldu. 

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Tamer Saka Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı'na atandı!

Dr Tamer Saka, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığına atandı. Tamer Saka, 2 Nisan itibarıyla yeni görevine başlıyor.

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Tamer Son: 7.5 milyon bina acilen yenilenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Şehircilik Günü kapsamında kentsel dönüşüme dikkat çekerek, 7.5 milyon binanın acilen yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Enver Tamer Haberi

Enver Tamer

Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enver Tamer, Faruk Duman, Salih Çakır, Zekeriya Uzuner tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Toplu konut konut okul çarşı alışveriş merkezi iş merkezi kültür tesisleri hastane binaları ile diğer her çeşit binalar ve siteler yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Endurans Yapı Mühendislik ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Sokak, Sadıkoğlu Plaza-5 No:12...