15 / 05 / 2024

Enver Yılmaz çevre yolu açıklaması

Enver Yılmaz çevre yolu açıklaması

2012 yılında başlanan, 23 kilometreye çıkarılan Ordu Çevre Yolu projesinin maliyetinin, coğrafi şartlar nedeniyle 1 milyar 100 milyon lira seviyelerine ulaştı. Günde 50 santimetre ilerlenebiliyor.

Villasını büyüten Yılmaz Özdil'e suç duyurusu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı ve imara uygun olmayan yapılaşma nedeniyle mühürlenen villayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce yalan beyanla yapı kayıt belgesi aldığı kaydedilen Hülya Özdil ile ilgili

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Ordu Çevre Yolu 1 saatlik şehir geçişini 10 dakikaya düşürecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 1 milyar 100 milyon liralık Ordu Çevre Yolu Projesi tamamlandığında Ordu trafiğinin nefes alacağını ve 1 saatlik şehir geçişinin 10 dakikaya düşeceğini söyledi.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ordu Çevre Yolu, Karadeniz Sahil Yolu'na bağlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde trafiği rahatlatacak bir çözümü daha hayata geçiriyor. Başkan Enver Yılmaz, çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında genişletme ve yeniden düzenleme çalışmalarının başladığını söyledi.

Ordu Çevre Yolu Mart'ta açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'ne ilişkin, "Çevre yolu 1 ya da 2 yıla kalmadan yapmış olduğu yakıt tasarrufu ile kendini amorti etmiş olacak." dedi.

Ordu Çevre Yolu yıl sonunda açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin devam eden yatırımları ve Ordu’nun gelecekteki vizyonuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.

Enver Yılmaz: Ünyeport bölgenin lideri olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat'a bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat imzayı attı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesinin kazananı belli oldu. İhaleyi, 82 milyon 578 bin TL teklif veren Yılmaz İnşaat kazandı.

Enver Yılmaz çevre yolu açıklaması Haberi

Enver Yılmaz çevre yolu açıklaması

Ordu'da üzerinde 6 tünel, 6 kavşak ile 4 viyadük bulunan ve son yapılan değişikliklerle uzunluğu 23 kilometreye çıkarılan çevre yolu projesinin coğrafi şartlar nedeniyle 1 milyar 100 milyon lira seviyelerine yükseldiği bildirildi.


Büyüksehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çevre yolu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yılmaz, Ordu Çevre Yolu'nun, özellikleriyle Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer aldığını söyledi. Yılmaz, 23 kilometre yolun yüzde 40'lık bölümünün tünellerle geçildiğini vurgulayarak, yolun yapımında Marmaray, Karadeniz Sahil Yolu önemli projelere imza atmış firmaların görev almasının da Ordulular açısından ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. 


GÜNDE 50 SANTİM


Yılmaz, yolun zor bir coğrafya üzerinden ilerlediğini anlatarak, "Daha önce günde 30 metre tünel kazılırken şimdi günde 50 santimetre ilerlenebiliyor. dedi. 


Var olan zor şartları göze aldıkları için yolun bitişi...