29 / 04 / 2024

Enyap İnşaat Blue Residence

Enyap İnşaat Blue Residence

Blue Residence ne zaman teslim? sorusuna 2013 Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Beylikdüzü Blue Residence projesinde evlerin satış fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Enyap İnşaat Blue Residence iletişim!

Enyap İnşaat Blue Residence iletişim bilgileri şöyle: Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:13 Beylikdüzü/İstanbul - Blue Residence Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası: 0212 853 44 93

Blue Residence resimleri!

Blue Residence resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Beylikdüzü'nde Enyap İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde toplam 322 adet daireye yer veriliyor...

Beylikdüzü Blue Residence Konutları!

Beylikdüzü Blue Residence Konutları 150 bin TL'den başlayarak satılıyor. 322 adet konutun yer aldığı Beylikdüzü Blue Residence Konutları projesinde anahtar teslimleri 2013 yılı sonunda yapılıyor...

Blue Rezidans'ta 2+1'ler 205 bin TL! Teslimler Aralık 2013!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Blue Residence'ta fiyatlar 122 bin TL'den başlayıp 258 bin TL'ye kadar değişiyor. Teslimler Aralık 2013'te gerçekleşecek...

Enyap İnşaat Blue Rezidans'ta 122 bin TL'ye 1+1 daire!

Beylikdüzü'ne Enyap İnşaat tarafından inşa edilen Blue Residence projesinde toplam 332 konut yer alıyor. Projede konut fiyatları 122 bin TL'den başlıyor...

Enyap İnşaat Blue Residence’ta 2+1'ler 198 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Enyap İnşaat’ın Blue Residence projesinde 2+1'ler 198 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor…

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed K. A. Hamdan, Mahdy M.M. Shehada ve Mosab I. Z. Alafranjı ortaklığında kuruldu.

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Ali Oudah, Ceyda Naşavati, Izzat Rustom ve Vecih Oudah ortaklığında kuruldu.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Zafer Kaplan tarafından kuruldu.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Rüstem Çetinkaya  tarafından kuruldu.

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli  Kemal Kutlu tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Talu ve Uğur Talu ortaklığında kuruldu.

Enyap İnşaat Blue Residence Haberi

Enyap İnşaat Blue Residence


Enyap İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Blue Residence projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Blue Residence ne zaman teslim sorusundan önce Blue Residence projesinin detaylarına yer verelim.


Beylikdüzü Blue Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Blue Residence Beylikdüzü'nde konutlar 71 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Beylikdüzü Blue Residence projesi 322 adet konuttan meydana geliyor. Beylikdüzü Blue Residence daire fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Blue Residence Beylikdüzü ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.



Blue Residence ne zaman teslim?


Blue Residence ne zaman teslim sorusuna 2013 yılı Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Blue Residence Beylikdüzü'nde güneşlenme terasları, dinlenme salonu, güvenlik, kapalı otopark, masaj salonu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal...