15 / 05 / 2024

EPDK fatura sorgulama

EPDK fatura sorgulama

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) sistemi hizmete verdiği gün, on binlerce abone faturasını sorgulamak için siteye akın etti. Sistem, yoğun girişler nedeniyle hizmet veremez duruma düştü.

Resmi Gazete yayımlandı! O illerde yaşayanlar dikkat! Binlerce kişinin sayaç okuma, fatura ve borç işlemleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlar işlemleri ertelendi.

Elektrik ve dogalgaz faturalarını düşürecek büyük hamle! Faturalar düşecek! Çalışmalar resmen başladı

Elektrik ve doğalgaz faturaları için EPDK'dan kritik karar. EPDK fatura fiyatlarını düşürmek için harekete geçti. Peki EPDK hangi projesini devreye koyacak? Elektrik ve doğal gaz faturaları nasıl düşecek? İşte detaylar...

Fatura borçlarına yeni düzenleme! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), bugün kabul ettiği Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğiyle birlikte birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiş olacak. İşte tüm detaylar...

EPDK yüksek fiyat farklarını incelemeye aldı!

Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) sınır kapılarındaki akaryakıt istasyonlarında motorin üzerinden vergi kaçağını EPDK'da, akaryakıt istasyonlarındaki farklı fiyat uygulamalarını incelemeye aldı. Sahte fatura düzenleyenlerin lisansları iptal edilecek.

EPDK'den İGDAŞ'a fatura soruşturması!

EPDK Başkanı Yılmaz, İstanbul'da abonelerin şikayetleri üzerine doğal gaz faturalarının incelendiğini belirterek, "Mevzuata aykırı sürelerde fatura düzenlendiğini tespit ettik. Derhal soruşturma başlattık, gerekeni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kapalı iş yerleri için kıyasen fatura düzenlenmeyecek!

EPDK, kapalı iş yerleri için kıyasen fatura düzenlenmeyeceğini, uygulamanın belirli bölgeler için belirli bir süre geçerli olacağını bildirildi.

TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları sorgulama 2019!

TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları açıklanıyor. 1.057 konut projesi kapsamında inşa edilen 554 konut alt ve orta gelirli ailelere özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları sorgulama 2019 ve 2+1 ile 3+1 kura sonucu...

TOKİ Nevşehir kura sonuçları sorgulama 2019!

TOKİ Nevşehir kura sonuçları noter huzurunda açıklanıyor. Projede 106 adet 2+1, 100 adet 3+1 olmak üzere toplam 206 daireden meydana geliyor. Projeye 1.924 başvuru geldi. İşte TOKİ Nevşehir kura sonuçları sorgulama 2019...

81 ilde taşınmaz satışında askeri sorgulama yapılmayacak!

Emlak Uzmanı Özelmacıklı: Yabancıya konut satışı artıyor. Yabancıya uyruklu gerçek kişilere taşınmaz satışında askeri sorgulama yapılmayacak” dedi…

Çevre temizlik vergisi 2018 sorgulama!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisi konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2018 sorgulama işlemi nereden yapılır?

Parsel sorgulama nasıl yapılır?

İmar barışının gündeme gelmesi ve başvuruların uzatılmasıyla birlikte tapu parsel sorgulamasının yapılması arazi sahibi ve arazi alacak kişiler için oldukça merak edilen konuların başında geliyor. Peki parsel sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ Silivri kura sonucu sorgulama 11.7.2018!

TOKİ Silivri'de satışa sunulan toplam 1.356 adet daire yarın kura çekilişi yöntemiyle hak sahiplerini bulacak. TOKİ Silivri kura sonucu sorgulama 11.7.2018 detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ İzmir orta gelir kura sonucu sorgulama!

TOKİ İzmir orta gelir kura sonucu sorgulama detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 203 bin 335,53 TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı. 

EPDK fatura sorgulama Haberi

EPDK fatura sorgulama

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) sistemi hizmete verdiği gün, on binlerce abone faturasını sorgulamak için siteye akın etti. Sistem, yoğun girişler nedeniyle hizmet veremez duruma düştü. Kurum TÜBİTAK ile temasa geçti ve 6 dolayında uzman EPDK ile temasa geçti; saatler süren çalışmadan sonra sorun çözüldü.


EPDK bünyesindeki bilişim uzmanlarından bir grup gece boyunca nöbet tuttu. EPDK’nın geçen hafta hizmete verdiği resmi internet sayfasında yer alan fatura sorgulama modülü, abonelerin şikâyetlerine çözüm üretmeyi hedefliyor. EPDK’ya, abonelerden dağıtım şirketleriyle ilgili gelen şikâyetler üç konuda yoğunlaşıyor. Birinci sırada elektrik kesintileri geliyor. Abonelik hizmetleri (açmakapama, hat bağlantı, arızalara müdahale) ikinci sırada yer alıyor. Faturalar da abone şikâyetlerinde önemli yere sahip.



‘BENDEN 60 KURUŞ FAZLA ALMIŞLAR’ DİYE EPDK’YA BAŞVURDU

Aboneler, EPDK’nın sistemine abonelikle ilgili istenen bilgileri girerek,...