17 / 05 / 2024

epdk onayı

epdk onayı

Zorlu O&M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş., Zorlu Endüstriyel ve Enerji Tesisleri İnşaat Ticaret A.Ş. ve Zorlu Dış Ticaret A.Ş.'ye ait olan hisselerin tamamını Zorlu Enerji aldı...

Ödemiş'e doğalgaz onayı!

Ödemiş Belediye Meclisi'nin nisan ayı oturumunda alınan kararla İzmirgaz'ın hizmet alanına dahil olmak için başvuran Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri konusunda önemli bir aşama olan EPDK onayı, geçtiğimiz günlerde çıktı.

Sansaryan Han'ın iadesi talebine mahkemeden onay çıkmadı!

İstanbul Sirkeci'deki Sansaryan Han'ın iadesi talebine mahkemeden onay çıkmadı. Vakıflar Genel Müdürlüğü ile patrikhane arasında iki yıldan beri İstanbul 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde süren davada, iade talebi reddedildi...

Martı Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı!

Martı gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı.

Tüketiciler elektrik faturalarını EPDK'nın internet sitesinden kontrol edebilecek!

Elektrik dağıtım şirketlerinin özelleştirilmesinin ardından vatandaşlardan gelen elektrik faturalarıyla ilgili şikâyetler üzerine harekete geçen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK), fatura hesaplama modülü geliştirerek hizmete koydu...

EPDK'dan elektrik faturası hesaplama modülü!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, tüketicilerin, kullandıkları elektriğin dağıtım şirketlerince doğru fatura edilip edilmediğini kontrol etmelerini sağlamak üzere hazırladıkları programın bugün itibarı ile hizmete açıldığını bildirdi.

EPDK ortaklık esaslarını düzenleyen yönetmeliği onayladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Enerji Borsası’na sektör şirketlerinin ortaklık esaslarını düzenleyen yönetmeliği onayladı. Bu onay, aynı zamanda şirketlere ortaklık çağrısı niteliği taşıyor.

EPDK elektrik satış tarifesini açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın, dün Kayseri'de yaptığı açıklamaya göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), önümüzdeki 3 aylık döneme ilişkin perakende elektrik satış tarifesini değiştirmedi.

EPDK elektrik satış tarifesini değiştirmedi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın, dün Kayseri'de yaptığı açıklamaya göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), önümüzdeki 3 aylık döneme ilişkin perakende elektrik satış tarifesini değiştirmedi.

EPDK'da 'tavan fiyat' gündeme gelmedi!

Edinilen bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda, tavan fiyat konusu gündeme gelmedi. EPDK'nın bundan sonra akaryakıttaki fiyat oluşumlarını yakından izlemeye devam edeceği öğrenildi.

EPDK toplantısında tavan fiyat gündeme gelmedi!

Edinilen bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu toplantısı sona erdi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 'nun ( EPDK ) gerçekleştirdiği toplantıda tavan fiyat konusu gündeme gelmedi.

Süleyman Sazak ve Mina Onay Sazak villalarını otele çevirdi!

Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda ve 62 yataklı butik otele çevirdi.

Mina Onay Sazak ve Süleyman Sazak villalarını otele çevirdi!

Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda ve 62 yataklı butik otele çevirdi.

EPDK 20 şirkete 3.3 milyon TL idari para cezası kesti!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 20 şirkete 3.3 milyon TL idari para cezası keserken, 15 şirketten de yazılı savunma istedi. EPDK'nın kurul kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

epdk onayı Haberi

epdk onayı

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


23 Mayıs 2013 tarihli açıklamamıza istinaden Şirketimizin %84,99 oranında hissedarı olduğu Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi A.Ş.'de bulunan ve Zorlu Holding A.Ş., Zorlu O&M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş., Zorlu Endüstriyel ve Enerji Tesisleri İnşaat Ticaret A.Ş. ve Zorlu Dış Ticaret A.Ş.'ye ait olan hisselerin tamamının Şirketimiz tarafından devralınmasına Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından onay verilmiştir. Bu onaya istinaden hisse devirleri derhal...