19 / 05 / 2024

EPİAŞ fuarı

EPİAŞ fuarı

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde enerji sektörünün önemli isimleri konferans programını ve enerji sektörünü değerlendirecek...

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesi 5 Aralık'ta!

Elazığ'a fuar alanı kazandırılması için çalışmalara başlandı. Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde kurulması planlanan dev merkezin ihalesi 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Murat Çavga: Trabzon'a fuar ve kongre merkezi yapılmalı!

Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, "Trabzon'da kış aylarında turizm hareketliliği sağlayacak fuar ve kongre çalışmalarının yapılabilmesi için en az 3-4 salonu olan bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacımız var." dedi.

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Fuar İzmir, Marble 2015 ile hizmet vermeye başlayacak!

İzfaş Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, Fuar İzmir'in kentte fuarcılığı yeni bir aşamaya taşıyacağını ifade ederek, "Gaziemir'deki Fuar İzmir, 25 Mart'ta gerçekleştirilecek. Marble 2015 ile hizmet vermeye başlayacak'' dedi.

Zorlu Enerji EPİAŞ sermayesinde pay sahibi olmak için başvuru yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji EPİAŞ sermayesinde pay sahibi olmak için başvuru yaptı.

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti!

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü...

UPN International Cityscape Global Fuarı'na katıldı!

UPN International Cityscape Global Fuarı'na katıldı. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü.

Mehmet Gür: Siyasi istikrar konut satışlarına yansımaya başladı!

CNR Expo 2014 emlak Fuarı'nda sektörün önemli temsilcileri bulunuyor. konut satışı da hedefleyen firmalar, ileriye dönük yatırımlarda da bulunuyorlar. Ortadoğu Grup CEO'su Mehmet Gür, Milliyetemlak.com'a fuarı ve konut sektörünü değerlendirdi...

EPİAŞ için 114 şirket başvurdu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi (EPİAŞ) C grubu pay sahibi olmak için 114 şirketin başvuru yaptığını açıkladı.

Akenerji, EPİAŞ’a ortaklık için aday oldu!

Akenerji Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret AŞ, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi’nin (EPİAŞ) sermayesinde 100 bin adet C grubu payın sahibi olmak amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) başvuruda bulundu.

Enerji Borsası için 34 şirket kuyruğa girdi!

Borsa İstanbul'un çatısı altında kurulacak ve enerji borsasını bünyesinde barındıracak olan Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) özel sektöre açılması planlanan yüzde 40 payı için bugüne kadar 34 şirket başvuruda bulundu.

Özel sektör oyuncuları EPİAŞ'a ortak olmak için sıraya girdiler!

Enerji Borsası’na ortak olmak isteyen özel sektör oyuncuları başvurularını yapmaya başladı. Kazancı ve Limak gibi en güçlü özel sektör oyuncuları, EPİAŞ ortaklığı için üst limitten hisse talep ediyor

EPDK, EPİAŞ hisselerine özel sektörden talep toplamak için düğmeye bastı!

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin ( EPİAŞ ) yüzde 40 'lık hissesi için özel sektör enerji şirketlerinden talep toplamak amacıyla birkaç gün içinde ilana çıkılacak.

EPİAŞ fuarı Haberi

EPİAŞ fuarı

1’nci Enerji Sektör Buluşması’na TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır ve Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Ali Kibar konuk konuşmacı olarak katılacak.

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen 1’nci Enerji Sektörü Buluşması 19 Kasım 2013 Salı günü The Marmara Taksim Hotel’de gerçekleşecek. ICCI Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Çimen başkanlığında düzenlenecek toplantıda ICCI 2014 Konferans Programı ile Türkiye’deki enerji sektörü değerlendirilecek.

TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır “EPİAŞ ve Elektrik Piyasası’nın Değerlendirilmesi” konulu, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Ali Kibar ise “Yatırımcı Gözünden Enerji Sektörünün Değerlendirmesi” konulu birer sunumla toplantıya katılacak.


Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık,  24-25-26 Nisan 2014 tarihlerinde...