09 / 05 / 2024

Epique Iceland son durum

Epique Iceland son durum

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Epique Island basın toplantısı 21 Mart'ta!

Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda inşa ediliyor!

Aksoy Holding, 1992 yılında hayata geçirdiği ve zamanın ötesindeki çağdaş mimarisiyle İstanbul’a kalıcı bir değer katan Conrad Otel'in ardından, Epique Island projesiyle Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’na ilham verici yeni bir değer katıyor.

Bodrum Epique Island'da yaşam 2017'de başlayacak!

Conrad İstanbul Oteli’nin sahibi olan Aksoy Holding uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda yükseliyor.

Aksoy Holding, Bodrum'da Epique Island projesine başlıyor!

Aksoy Holding’in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projesi olan Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Antalya'daki turizm tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Kındılçeşme günübirlik kamp alanındaki tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Sevim Residence'ta 330 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim son 2 konut!

Sevim Residence'ta kalan son 2 konut ve 1 dükkanın satışı devam ediyor

Süleyman Son: 2010 konutta fırsatlar yaratacak

İstanbul'da ve Ankara'da birer projenin inşaatlarına ve satışlarına devam eden Tepe İnşaat'ın Genel Müdürü Süleyman Son, 2010'da banka faizlerindeki düşüş ve piyasalardaki kriz sonrası toparlanmanın daha

Nişantaşı Residence'ta 260 bin Euro'ya! Hemen teslim son konut!

15 konuttan meydana gelen Nişantaşı Residence'ta kalan son konut 260 bin Euro'ya satılıyor

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Avrupa Konutları TEM'de son 210 konut! 185 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları TEM'de 3 bin 100 adet konuttan satışı süren son 210 konut kaldı...

Beypalas'ta 105 bin TL'ye! Hemen teslim son 20 konut!

200 ev ofisten meydana gelen Beypalas'ta son 20 konutun satışı devam ediyor

Epique Iceland son durum Haberi

Epique Iceland son durum

Cumhuriyet Gazetesi'nden Gamze Bal'ın haberine göre; Aksoy Holding Üst Yöneticisi (CEO) Batu Aksoy, Türk Lirası’nın dolar ve Avro karşısında ardı ardına değer kaybetmesinin Türk yatırımcıları konut satın almada temkinli hale getirdiğini söyledi.

200 milyon Avro’luk yatırımın hedeflendiği Bodrum Tilkicik Koyu’nda yer alan Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. 

2019 yılında teslimlerin başlayacağı projenin yüzde 30'u satıldı. Kurdaki dalgalanmanın kısa süreli olacağına dair iyimser olmak zorunda olduklarını belirten Aksoy, “Evet, dolar yükseldi çok kötü oldu. Zor bir dönemdeyiz. Hep bir kriz yaşıyoruz” dedi. Şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.