07 / 05 / 2024

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nigar Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak 2014 tarihinde Maltepe, Tuğcu Plaza'da kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan    Erdem tarafından kuruldu.

Loyalıty Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Loyalıty Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nıloofar Pour Hasan tarafından kuruldu.

X10 Mimarlık Organizasyon Sanayi Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

X10 Mimarlık Organizasyon Sanayi Ve Diş Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Yılmaz tarafından kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünal ve Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Chelet Mimarlık Reklam Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chelet Mimarlık Reklam Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Erman Çelet tarafından kuruldu.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Fuaray Organizasyon ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuaray Organizasyon ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onurhan Alpaslan tarafından kuruldu.

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Aksoy tarafından kuruldu.

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nigar Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüd araştırma tasarım fizlibiteler yapmak bununla ilgili mevzuat grupları oluşturmak ve işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


EPK Organizasyon Mimarlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Lefke Sokak, Tuğcu Plaza, No:16 Kat:4...