28 / 04 / 2024

er-bakır

er-bakır

Türkiye, AB’nin Meksika ile imzaladığı serbest ticaret anlaşmasının dışında kalınca, bölgeye ihracat yapan Er-Bakır yüksek gümrük duvarlarından kurtulmak için ABD’de fabrika kurdu. Fabrika Meksika sınırındaki New Mexico eyaletinde 70 milyon dolar yatırıml

Hurda fiyatları sert düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları hurda işi yapan yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Uzun zamandır durağan şekilde işlem gören hurda fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düştü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi! 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır ve demir fiyatları gelen indirimle geriledi. Peki hurda fiyatlarına ne kadar indirim geldi? Hurda fiyatları kaç lira oldu?

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatlarının son günlerde gerilemesi ile gözler demir ve bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 7 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Çin'in, 2023 yılında beklenenden daha zayıf bir GSYİH hedefi belirleyerek talepte güçlü bir toparlanma beklentilerini zayıflatmasıyla bakır fiyatları geriledi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi! Güncel bakır ve hurda fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe gelen zamların ardından hurda fiyatları yükseldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, yeni haftaya zamlarla başladı. Gelen zamların ardından yükselen hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Haftanın başından itibaren zamn gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dün gelen zamdan sonra yükselişe geçen hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya hareketli başladı. Dün gelen zamdan sonra bugün de hurda fiyatlarına zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 27 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda  fiyatlarına bugün zam geldi. Geçtiğimiz hafta sakin seyrine devam eden hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 27 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 24 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dün indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 24 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 21 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamdan sonra gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam geldi mi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 21 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün zam gelirken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar doları yükseltti. Doların yükselmesiyle dün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

er-bakır Haberi

er-bakır

Türkiye’nin önde gelen bakır tel üreticilerinden Denizlili Er-Bakır, yeni pazarlara açılma stratejisi içinde çok önem verdiği ABD’de fabrika kurdu. ABD’nin New Mexico eyaletinin Santa Teresa kentinde 70 milyon dolar yatırımla bakır tel çekme tesisi kuran Er-Bakır, bu fabrikasıyla yıllık 24 bin ton üretim ve 250 milyon dolar ciro hedefliyor. 


70 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

ABD yatırımının ayrıntılarını Ekonomist’e anlatan Er-Bakır Genel Müdürü Macit Taşkın, ihracatta kan kaybı yaşanmaması için Meksika’daki müşterilerinin kendilerinden yakın lokasyonda üretim yapmak için talepte bulunduğunu belirtiyor. Taşkın, “Bir an önce üretime geçmek istediğimiz için Meksika sınırına çok yakın olan Santa Teresa kentinde hazır bir bina arayışındaydık. Sonunda 23 bin metrekare kapalı alana sahip bir üretim tesisi bulduk. 8,5 milyon dolar bina, 32 milyon dolar makine-ekipmanlar ve 28 milyon...