22 / 07 / 2024

ER Kanıt İnşaat iletişim

ER Kanıt İnşaat iletişim

ER Kanıt İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Yılmaz Yönetim Kuruluğu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Sargın İş Merkezi, Üsküdar'da kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Meron Kağıt İnşaat Malzemeleri Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Meron Kağıt İnşaat Malzemeleri Lojistik Otomotiv Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Başer tarafından kuruldu. 

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Er Prefabrik Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Akkılı. tarafından kuruldu. 

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Demircan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yunus Erdinler ve Mahmut Erdinler imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erçen Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçen Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Masum Çeçen ve Murat Ersan Karasu ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da kuruldu.

Özyol Taahhüt İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Özyol Taahhüt İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Tanju Özyol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan İlhan Tufan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Proje Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Durmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Üsküdar, Çeçen Sokak, A.Acıbadem Sitesi, Kent Etabı Kent Kule'de kuruldu.

ER Kanıt İnşaat iletişim Haberi

ER Kanıt İnşaat iletişim

ER Kanıt İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Yılmaz Yönetim Kuruluğu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu. 


ER Kanıt İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


ER Kanıt İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, İcadiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Sargın İş Merkezi, No:81 B Blok, Kat:2...