03 / 05 / 2024

Er Prefabrik projeleri

Er Prefabrik projeleri

Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. Firma 25 inşatta faaliyet gösteriyor...

Ev almak isteyenlere müjde indirim geldi: 2+1 prefabrik ev 259 bin 900 TL'ye, 3+1 prefabrik ev 378 bin 900 TL'ye düştü! 

Prefabrik ev almayı düşünen vatandaşlara indirim müjdesi geldi. 2+1 prefabrik ev 259 bin 900 TL'ye, 3+1 prefabrik ev 378 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ev fiyat listesi...

2+1 ev 339 bin 900 TL, 3+1 ev 499 bin 900 TL'ye satılıyor! Ev almak isteyenleri sevindirecek kampanya!

Prefabrik ev almak isteyenleri sevindirecek kampanya başladı. Bu kapsamda 2+1 ev 339 bin 900 TL, 3+1 ev 499 bin 900 TL'ye satışa çıkarılacak. Peki, diğer prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler dev kampanya başladı! Prefabrik ev fiyatları dibi gördü! 2+1 ev 399 bin TL!

Son dönemlerde oldukça rağbet gören prefabrik ev fiyatları kampanyaya girdi. Kampanya kapsamında 2+1 50 metrekare büyüklüğündeki ev 399 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer prefabrik ev fiyatları...

Ucuz fiyata prefabrik ev arayanlara müjde! 2+1 evler 339 bin TL'den başlıyor

Prefabrik evlerde Ağustos ayına özel kampanyalar başladı. Ucuz fiyata prefabrik ev arayanlara müjde! 2+1 evler 339 bin TL'den başlıyor. İşte diğer fiyatlar...

2+1 ev 339 bin TL'den başlıyor! Prefabrik evlerde kampanya! 

Betonarme evlere göre kısa sürede inşa edilen prefabrik evler kampanyalı fiyatlarla satışa sunuldu. Bu kapsamda, 2+1 ev 339 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. İşte diğer yapılar ve fiyatları...

2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü! İşte kampanyalı prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evlere ilgi yoğunlaşırken firmalar peş peşe indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda 2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü. İşte diğer kampanyalı evlerin fiyat listesi...

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlere müjde! 225 bin TL’ye prefabrik ev sahibi olun! İşte dev kampanya!

Prefabrik evlerin, duvar ve diğer parçaları fabrikada üretilir ve kolay bir şekilde kurulumu yapılır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Prefabrik evler kaç para oldu? 70 metrekare prefabrik ev ne kadara yapılıyor?

Prefabrik evler diğer betonarme evlere göre daha cüzi bir fiyat aralığında yapılmakta ya da satılmaktadır. Aynı şekilde bu evler de bakım istemektedir. İşte hem fiyat hem de prefabrik ev bakımına dair detaylar!

Prefabrik ev kaç liraya yapılır? 75 - 85 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evlerin duvar ve pençeleri dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikalarda üretilmektedir. Bundan dolayı da yapımları diğer betonarme evlere göre kısa sürmektedir. Peki bu popüler prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Prefabrik evler 290 bin TL! Prefabrik ev 3+1, 2+1 fiyatları 2023!

Prefabrik evler yapılışı ve teslim ediliş süresi ile diğer betonarme evlere göre farklılık gösterir. Peki “Prefabrik evler ne kadar? Ucuz prefabrik evler var mı?” İşte detaylar!

Devlet kendi evini yapana 200 bin destek veriyor! Eğer 85 bin TL’niz varsa tam 131 m2 eviniz olabilir!

Deprem sonrası yaşanan endişe ve kaygılar kişiler, apartmanlara değil daha çok prefabrik müstakil evlere yönlenmiştir. Özellikle prefabrik evlerin dayanıklılığı diğer beton binalara göre daha yüksek olduğu için tercih sebebi haline gelmiştir. Prefabrik ev alacaklara 200 bin destek verilecek.

Er Prefabrik projeleri Haberi

Er Prefabrik projeleri

Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. 1975'te Manisa'da Zafer-Bülent Ünal kardeşlerin kurduğu Eral İnşa Ltd, sektördeki gelişmeleri takip ederek 2003'ten bu yana geleceğin yapı türü olan prefabrikasyon teknolojisi alanında faaliyetlerine devam ediyor. 


Bülent Ünal yönetiminde yoluna devam eden Er Prefabrik 2004'te Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki tesisleri de kurdu. Er Prefabrik aynı zamanda Türkiye Prefabrik Birliği Üyesi oldu. Firma, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üreterek Türkiye genelinde üst sıralarda, Ege Bölgesi'nde birinci firma oldu. Bülent Ünal ve şirket Müdürü Kemal Ünal ile teknolojideki son gelişmeleri takip ederek gelişen Er Prefabrik, Ege'de birinci sıradaki yerini korumaya devam ediyor. 


Er Prefabrik, betonarme prefabrik yanında yeni...