02 / 05 / 2024

era aile gayrimenkul danışmanı

era aile gayrimenkul danışmanı

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, yakın zaman içinde aile doktorları, aile avukatları gibi aile gayrimenkul danışmanlarının görülmeye başlanacağını söyledi.

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yapraklı tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 240 bin TL sermaye bedeli ile AMR Saıd Elsayed ve Mohammad Almudarıs ortaklığında kuruldu. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

Aile gayrimenkul yatırım fonu kurulacak!

Omurga Yapı "Omurga Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu” için dörtte bir talep topladı. Omurga Gayrimenkul Portföy, fon portföyünü oluşturduğunda borsa® halka arz edecek. Şirket ikinci fonunu ise bu sene ihraç etmeye hazırlanıyor...

era aile gayrimenkul danışmanı Haberi

era aile gayrimenkul danışmanı

Gayrimenkul pazarlama sektörü hızla büyüyor. 2001 krizi döneminde açığa çıkan nitelikli iş gücünü oluşturan günümüz yatırımcıları, kendi işlerini kurmaya karar vererek gayrimenkul pazarlama sektörüne girdi. Bu akımla birlikte geçmişte güven sorunu yaşayan gayrimenkul yatırımcılarının daha profesyonel görüntüye sahip ve vizyon sahibi kişilerle alım-satım işlemlerini gerçekleştirmek istemeye başladı. 


Bu süreçle beraber kurumsal gayrimenkul pazarlama sektörünün de büyümeye başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Günümüzde pazarlama, muhasebe, satış destek gibi departmanları barındıran, sosyal ve dijital medya gibi pazarlama süreçlerini yöneten gayrimenkul yatırım şirketleri oluşmaya başladı. Artık kişiler barınma ihtiyaçlarını karşılayacak bir yatırım yapmaktan çok, küçük yatırımlarını değerlendirmek için tarla ya da 1+1 bir konut alıyor. İş adamları da sanayi ve ticari faaliyetlerini devam ettirmek ya da mevcut yatırımlarını büyütmek...