05 / 05 / 2024

ERA Akademi

ERA Akademi

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

ERA Türkiye girişimcilik semineri düzenleyecek!

35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası olan ERA 26 Ağustos 15 Çarşamba günü ERA Akademide düzenleyeceği seminer ile nitelikli ofis ağını büyütecek.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

Can Ekşioğlu: Ticari gayrimenkul satışları arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markası ERA Türkiye'nin Nişantaşı'nda yer alan franchise ofisi ERA Karma, düzenli olarak verilen eğitimlerin ve merkez ofisin desteğiyle, ticari gayrimenkul satışlarını arttırdı...

Türkiye'nin ilk gayrimenkul eğitim akademisi kuruldu!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ERA Türkiye, Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek ERA Akademi'yi kurdu. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek. Türkiye'de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunacak...

ERA, 2016'da 200 ofisle Türkiye'ye yayılmak istiyor!

Türkiye gayrimenkul pazarının yaşadığı hızlı büyümeyi arkasına alarak başarılı projeler geliştiren ERA Türkiye, sektördeki eksiklikleri gidermek üzere yeni bir yatırıma imza atıyor. Hedef, 2016'da 200 ofisle Türkiye'ye yayılmak...

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanı adaylarına ilk eğitimleri ücretsiz olarak veriyor!

ERA Türkiye, Aralık ayında hayata geçirdiği Türkiye’ nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi ERA Akademi’de düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ ile sektöre yetişmiş işgücü kazandırmayı hedefliyor...

ERA IntERActive Broker Programı ERA Akademi tarafından gerçekleşti!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve nitelikli olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ERA Gayrimenkul İzmirli yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeline sahip olan İzmir’e çıkartma yapan ERA Gayrimenkul, franchise ofislerine yönelik eğitim uygulaması kapsamında bölgenin yatırımcı için avantajlarını anlattı.

ERA Gayrimenkul'den tapu ve hukuk sistemi eğitimi!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeline sahip olan İzmir’e çıkartma yapan ERA Gayrimenkul, İzmirli yatırımcılara sektördeki tapu ve hukuk sistemini anlattı.

ERA Gayrimenkul İzmir'de tapu ve hukuk eğitimi verdi!

ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği eğitim desteğiyle de devam ediyor. Çıkarma yaptığı İzmir’de, ‘tapu ve hukuk’ eğitimi veren ERA, bölgedeki yatırım potansiyeline de dikkat çekti.

ERA Gayrimenkul Türkiye'de 46’ıncı ofisini sattı!

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. ERA, Türkiye’de 46 ofis sattı. Beylikdüzü'nde faaliyete geçen ERA, aynı zamanda Çanakkale’de de ‘Kale’ ofisiyle gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

ERA Plus'la yabancı yatırımcı hedefleniyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kusadasf nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA Türkiye'nin en büyük ofisini Kuşadası'na kuruyor!

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Alp tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Arnavutköy'de 1 Haziran'da kuruldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gebze ofisini açtı!

Türkiye’deki büyüme stratejisini aralıksız sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, ofislerine bir yenisini daha ekledi. Gebze Enbir ofisi, Adapazarı ve Gebze bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Akademi Haberi

ERA Akademi

Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği ve bu yıl 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ‘Bayim Olur Musun Fuarı’ yine iş kurmak isteyen girişimcilere yön veriyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de fuarda yerini alan ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Gayrimenkul Türkiye, fuardaki standında az sermayeyle çok kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkanlarını anlattı. 


MEB sertifikalı kurs

‘Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ‘Bayim Olur Musun’un önemine değinen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Gayrimenkul şu anda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de en karlı yatırım aracı olmaya devam edecek. Biz de sahip olduğumuz güçlü merkez ofis ve şuan sayısı 48’e ulaşan ofislerimizle bu süreçte yer alacağız” dedi. 


ERA’nın eğitim alanında sunduğu hizmetler ve uygulamaya aldığı yeniliklerle ilgili bilgi veren Mustafa Baygan, şunları...