29 / 04 / 2024

era ankara

era ankara

ERA bu kez Ankara’da ‘gayrimenkul danışmanlığı sektörü ve franchise’ konusunda seminer verdi. Seminer’de Ankara pazarının avantajları ve potansiyeli konularına yer verildi.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

TeamERA Ankara'nın ikinci durağı Ankara!

ERA Türkiye, yaza hazırlık niteliğinde olan eğitim seminerlerinin ilkini 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleştirdi. 9 Şubat tarihinde TeamERA ikinci durağı olan Ankara’da sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

Ankara gayrimenkulde İstanbul'a meydan okuyor!

ERA bu kez Ankara’da ‘gayrimenkul danışmanlığı sektörü ve franchise’ konusunda seminer verdi. Seminer’de Ankara pazarının avantajları ve potansiyeli konularına yer verildi.

ERA, Ankara'da gayrimenkul danışmanlığı semineri verecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği ücretsiz eğitim ve seminerlerle devam ediyor.

ERA Türkiye yeni girişimciler arıyor!

ERA Türkiye, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve İzmir başta olmak üzere büyük illerde franchising veriyor. 40 bin ile 70 bin TL arasmda yatırım maliyetiyle açılabilecek ofislerde aylık minimum 40 bin TL ciro hedefleniyor...

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

era ankara Haberi

era ankara

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?’ sloganıyla Başkent Ankara’da devam etti. Ankara’nın konut alanındaki potansiyelini gözler önüne sermek ve gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlatmak üzere yatırımcı ve yatırımcı adaylarıyla bir araya gelen ERA Gayrimenkul, sektörün yatırımcı için avantajlarını anlattı. Ücretsiz olarak verilen seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi oldu.



ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Satış Yöneticisi Caner Öner ‘Seminer’de Ankara pazarının potansiyeli ve avantajları hakkında konuştu: “Sadece Eskişehir yolu boyunca uzanan binalar değil özellikle Çayyolu, Ümitköy ve Yaşamkent’te bu inşaat firmaları, yüksek kalitede inşaat malzemesi ile üretilmiş modern, çoğunlukla geniş sosyal merkezlere ve yeşil alanlara sahip konut projeleri ile ön plana çıktılar. Özellikle Yaşamkent gibi gelişimi sürekli olarak artan bir grafiğe...