30 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya genelinde yatırımların yavaşladığı ve yeni pazarların şart olduğu böyle bir dönemde bu fırsatın iyi değerlendirilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Dövizini bozduran yatırımcı parasını lüks olmayan konuta yatırdı!

Altın fiyatlarındaki dalgalanma ve dövizdeki yükselişin, birikimini değerlendirmek isteyenleri gayrimenkul alımına yönelttiğini söyleyen Mustafa Baygan “Dövizini, altınını bozduran yatırımcı orta ve ortanın üzeri değerdeki konutlara yöneldi” dedi.

Konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Birikimlerini gayrimenkul alarak değerlendirmek isteyen küçük yatırımcılar mülk edinmenin heyecanı ile Tapu Dairesinin yolunu tutarken bazı tuzaklarla karşılaşacaklarını unutmamalıdır.

Tapuda sahte evraklara dikkat edilmeli!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan"Tapuda sahte evrak gibi durumlar sık yaşanıyor. İyice araştırın.Konut alırken acele etmeyin" uyarısında bulundu.

Emlak Yasası'yla gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyledi.

Koronavirüs Bodrum gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılırken, ticaretten ekonomiye, gayrimenkulden inşaata birçok sektörü de etkiliyor. ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal, Covid-19 salgınının Bodrum gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

Gayrimenkul sektörü bahar mevsimiyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay mevsimlerin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü faiz indirimleriyle hareketlenecek!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğun geçici olduğunu sektörün vergi avantajları, kampanyalar ve kredi faiz  indirimleriyle yeniden canlanacağını aktardı. 

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Gayrimenkul sektörü, Türkiye nüfusunun üzerinde büyüyor!

Gayrimenkul sektörünün ikinci yarıyıl projeksiyonunu çizen ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, sektörün Türkiye nüfus ortalamasının üzerinde büyüdüğünü belirtti.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

Özhan Atalay gayrimenkul yatırımcılarını uyardı!

Konut veya ticari mülk satın alan kişi veya kuruluşların birçok sorunla karşılaştığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, telafisi olmayan durumlarla karşılaşmamak için uyarılarda bulundu.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

Bir an önce kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne destek verdi. ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan da ‘bir an önce kentsel dönüşüm sefeberliği ilan edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan Haberi

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan

Suudi Arabistan ve İran’dan sona Şili de Türk müteahhitlerin radarına girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, resmi ziyaretler gerçekleştirmek üzere gittiği Latin Amerika turundaki ilk durağı Şili de araştırılması gereken bir pazar olarak dikkat çekti. Şili Ekonomi Bakanı Luis Felipe Cespedes’in Türkiye’nin inşaat sektöründe gelişmiş bir ülke olduğunu ve Türk firmalarının Şili de yatırım yapabileceğini ifade etmesi Suudi Arabistan ve İran’dan sonra Şili de inşaat sektörü için bir pazar olabilir mi sorusunu akla getirdi. 


Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya genelinde yatırımların yavaşladığı ve yeni pazarların şart olduğu böyle bir dönemde bu fırsatın iyi değerlendirilmesi konusunda uyarıda bulundu.


Baygan “Tüm dünyada yeni pazar fırsatları değerlendiriliyor, yatırımların yavaşladığı bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir dönemde bu fırsatı iyi değerlendireceğimize eminim....