03 / 05 / 2024

ERA Gayrimenkul satış

ERA Gayrimenkul satış

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Kuyaş Gayrimenkul satış anlaşması imzaladı. Kuyaş’ın portföyündeki gayrimenkulleri ERA da satabilecek.

Döviz artışı gayrimenkul satışlarını yavaşlattı!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, mali piyasalarda ve dövizde yaşanan hareketliliğin gayrimenkul satışlarında yavaşlamaya yol açtığını söyledi. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, şirket satın alarak büyüyecek!

Kurulduğu günden bugüne sektöre getirdiği yenilik ve katkılarla adından söz ettiren ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, satın almalarla beraber 200 franchise sayısına ulaşmayı planladıklarını söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye,şirket satın alarak büyüyecek!

Türkiye’nin en genç gayrimenkul firmalarından biri olan ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine şirket satın alarak devam devan edecek.

ERA Gayrimenkul ve KUYAŞ'tan satış anlaşması!

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Kuyaş Gayrimenkul satış anlaşması imzaladı. Kuyaş’ın portföyündeki gayrimenkulleri ERA da satabilecek.

ERA Gayrimenkul ile Findeks işbirliği yaptı!

ERA, TEAMERA bünyesinde gayrimenkul danışmanları ve broker’ları ile gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks ile olan işbirliğini duyurdu Artık gayrimenkul satış ve kiralamalarında, alıcının borcuna sadık bir insan olup olmadığı anlaşılacak.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat'tan işbirliği!

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Gayrimenkul satışları yaz döneminde artacak!

Güven endeksindeki düşüşün seçim öncesi ve dış etkenler nedeniyle normal karşılanması gerektiğine dikkat çeken ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, yaz döneminde gayrimenkul satışlarının artacağını söyledi.

Milli Emlak İzmir'de 3 adet gayrimenkul satıyor: 5 milyon 170 bin liraya!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Karşıyaka Emlak Müdürlüğü İzmir Menemen ve Aliağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 18 Haziran ve 19 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı!

28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe giren Yeni Tüketici Kanunu ile birlikte ön ödemeli satış sözleşmesini imzalayan tüketicilere yeni haklar tanınıyor. İşte onlardan biri: Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı..

Emre Erol: Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdü!

TUİK’in bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini yorumlayan Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol, Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdüğünü bildirdi. Erol, ikinci el konut satışlarındaki artışı mevsimsel hareketliliğe bağlı

Milli Emlak Muğla'da iki adet gayrimenkul satıyor: 8 milyon 280 bin liraya!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Akçaova Köyü ve Salihpaşa'lar Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 11 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da ve 14:50'de gerçekleştirilecek...

ERA Gayrimenkul satış Haberi

ERA Gayrimenkul satış

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye ve sektörün önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan Kuyaş Gayrimenkul anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre artık Kuyaş’ın portföyünde bulunan gayrimenkulleri ERA da satabilecek.


Kuyaş Gayrimenkul ise 13 şehir ve 47 farklı lokasyonda bulunan ERA franchise satış ofislerinden satış ofisi gibi yararlanabilecek.


Konuyla ilgili açıklama yapan ERA Gayrimenkul Türkiye Direktörü Ufuk Şevki, uzun vadede hedeflerinin bu ‘fuar rallisi’ni uluslararası arenaya da taşıyarak Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.


ERA Türkiye olarak KUYAŞ gibi marka projelerle anlaşmalar yaparak ERA Türkiye franchise ofislerine hazır portföy ve satabilecekleri ürünler sağlayacaklarını söyleyen Şevki, “2017 yılında ortalama her ay sistemimize yeni bir proje katmayı hedefliyoruz.


Proje havuzu oluşturacağız… 

Bugün dünyada 3 bin ofisi, 38 binden fazla ofis sahibi ve...