04 / 05 / 2024

ERA İzmir yeni ofis açılış

ERA İzmir yeni ofis açılış

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

Akaryakıtta büyük indirim! Böylesi görülmedi! İşte 1 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Haftanın ikinci müjdesi! Benzin motorin ve LPG’ye tarihi indirim yapıldı: İşte Ankara İstanbul İzmir yeni yakıt fiyatları...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020!

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 ve Evora İzmir yeni kampanya detayları...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 3 yeni şube açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, açtığı 3 yeni şubesiyle istikrarlı büyümesine devam ediyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve Kocaeli’deki ofisleriyle birlikte Türkiye’de ki büyüme hamlesine devam ediyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,65 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

ERA İzmir yeni ofis açılış Haberi

ERA İzmir yeni ofis açılış

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. 

İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın ev sahipliğinde kapılarını açan ERA Ses, İzmir'in dördüncü ERA ofisi oldu ERA Ses, İzmir-Karşıyaka'nın gelişen bölgesi Yeni Girne'de faaliyetlerine başladı. Karşıyaka-Yeni Girne'nin, İzmir gayrimenkul piyasasında en hızlı yükselen bölgelerden birisi olduğunu belirten ERA Ses brokerları Serkan Sonbahar ve Kenan Öcal'ın hedeflerinin bölgenin en nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofisini oluşturmak ve müşterilerine yatırım danışmanlığı yapmak olduğunu ifade ettiler. 


YATIRIM SÜRECEK 

ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu, "Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Hep arkanızda olacağız ve hep birlikte...