03 / 05 / 2024

ERA İzmir

ERA İzmir

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Gülşade Aydemir, ERA Türkiye'nin İş Geliştirme Yöneticisi oldu!

ERA Gayrimenkul, sektörün deneyimli ismi Gülşade Aydemir'i ailesine kattı. Özellikle ticari gayrimenkul konusunda uzman olan Aydemir, bundan böyle ERA Türkiye'de Franchise ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapacak.

Era Yapı'dan standartları değiştirecek projeler!

Nitelikli ve lüks kentsel dönüşüm projelerine imza atma amacı ile Mtb Proje ile Nish 34 mimarlığın ortak girişimi olarak kurulan Era Yapı, dönüşüm ile ilgili çoğu standartları değiştirecek projeler geliştiriyor.

Ağaoğlu ve ERA işbirliğinde ilk satış yapıldı!

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye'den KTTC'de dev organizasyon!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti.

Era Seyahat Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Seyahat Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Fuad Malıkov Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Fatih, Emin Sinan Mahallesi, Evkaf Sokak'ta kuruldu.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Dülgeroğlu Yıldırım, Önder Yıldırım ve Tahsin Baran Karakaş ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

ERA İzmir Haberi

ERA İzmir

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. 

İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın ev sahipliğinde kapılarını açan ERA Ses, İzmir'in dördüncü ERA ofisi oldu ERA Ses, İzmir-Karşıyaka'nın gelişen bölgesi Yeni Girne'de faaliyetlerine başladı. Karşıyaka-Yeni Girne'nin, İzmir gayrimenkul piyasasında en hızlı yükselen bölgelerden birisi olduğunu belirten ERA Ses brokerları Serkan Sonbahar ve Kenan Öcal'ın hedeflerinin bölgenin en nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofisini oluşturmak ve müşterilerine yatırım danışmanlığı yapmak olduğunu ifade ettiler. 


YATIRIM SÜRECEK 

ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu, "Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Hep arkanızda olacağız ve hep birlikte...