28 / 04 / 2024

era kıbrısta ofis açtı

era kıbrısta ofis açtı

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC’ye öncelik vermesi ERA’yı Kıbrıs’da ofis açmaya yöneltti.

ERA, Kıbrıs'ta ofis açtı!

İlk yurtdışı ofisini ev fiyatlarının düşük, kiraların yüksek olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açan ERA Gayrimenkul, Türk yatırımcıların ilgisi nedeniyle yönünü adaya çevirdi.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Kıbrıslı Yalısı'nın haremlik bölümü ERa için kapılarını araladı!

Kıbrıslı Yalısı; orta kısımdaki Harem Bölümünün kapılarını; ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul için araladı. 

ERA Gayrimenkul Brokerları Kıbrıs’ta buluşacak!

Türkiye'de 2012 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden, ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 3. sü yapılan ‘ERA Broker Kampı CampERA’ Kıbrıs’ta brokerları ağırlayacak...

ERA Gayrimenkul Kıbrıs'ta ofis açtı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirişi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC'ye öncelik vermesi ERA'yı Kıbrıs'da ofis açmaya yöneltti.

Türk yatırımcının ilgisi ERA'ya Kıbrıs'ta ofis açtırdı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC’ye öncelik vermesi ERA’yı Kıbrıs’da ofis açmaya yöneltti.

ERA, Kıbrıs'ta ofis açtı!

İlk yurtdışı ofisini ev fiyatlarının düşük, kiraların yüksek olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açan ERA Gayrimenkul, Türk yatırımcıların ilgisi nedeniyle yönünü adaya çevirdi.

Kıbrıs'ta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı!

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Era H&B Real Estate Kıbrıs'ta hizmet vermeye başladı!

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, hedeflerini Kıbrıs'ta anlatacak!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi EM Türkiye, broker'larını ilk uluslararası yatırımı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriveti'nde 21 - 23 Ekim 2015 tarihleri arasında bir araya getiriyor.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahhitlerden ortak projeler yolda!

Kıbrıs'ın her iki tarafındaki müteahhitler, Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis'e ara bölgedeki tarihi eserlerin inşası, ortak bir ofis kurulması ve inşaatla ilgili alt komite oluşturulması yönünde öneriler sundu.

Kıbrıs'a su projesinde kriz var mı?

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Kıbrıs'a su projesinde her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, "Kıbrıs Projesi asrın projesidir, çok dev bir projedir" dedi.

Kıbrıs projesinde Türkiye açısından sorun yok!

Bakan Veysel Eroğlu, Türkiye açısından proje konusunda her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, “Kıbrıs Projesi asrın projesidir, çok dev bir projedir" dedi.

era kıbrısta ofis açtı Haberi

era kıbrısta ofis açtı

BİR taraftan yabancılar Türkiye’den konut alırken bir diğer taraftan da Türkler dünyanın farklı yerlerinden gayrimenkul satın alıyor. Türkler’in en fazla konut almak istediği yerlerden biri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bu fırsatı gören ERA Gayrimenkul, kiraların yüksek ve konut fiyatlarının düşük olması nedeniyle Türk yatırımcıların tercih ettiği bu bölgede ilk ofisini açtı.


155 BİN TL’YE DAİRE


ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türk yatırımcılarının son zamanlarda KKTC’ye olan ilgisinin arttığını belirterek bu ilginin kendilerini Kıbrıs’ın franchise verme haklarını almaya ittiğine dikkat çekti. KKTC’de Türkiye’den gelen yatırımcılara yılda 10-15 bin konut satmayı hedeflediklerini söyleyen Ekşioğlu “KKTC’de yabancıya yapılan satışlara baktığımızda ilk sırada İngilizler yer alırken, ikinci sırada Türkler yer alıyor. Senede 15-20 bin konut İngilizler tarafından alınıyor. İkinci sırayı yaklaşık...