12 / 05 / 2024

ERA Koç nedir

ERA Koç nedir

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin kısa zamanda hızla büyüyen franchise ağına, son olarak Sultangazi ERA Koç ofisi katıldı.

Faizsiz evlilik kredisi nedir? 150 bin TL evlilik kredisinden kimler yararlanacak, ödeme koşulları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan evlilik kredisinin detayları merak ediliyor. Peki, Evlilik kredisi nedir? 150 bin TL evlilik kredisinden kimler yararlanacak? İşte detaylar...

İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir?

İşsizlik maaşı ülkenizde İŞKUR üzerinden ödenmektedir.  İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir? 

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

2023 İşsizlik maaşı şartları nedir? İşsizlik sigortasından nasıl faydalanırım?

AK Parti'li yetkililerin yaptığı açıklamada, seçimi almaları halinde işsizlik aylığını alma koşullarında değişiklik yapacağını ifade etti. Bu sene için en düşüğü  4 bin 3 TL, en çoğu ise 8 bin 6 TL. 2023 İşsizlik maaşı şartları nedir? İşsizlik sigortasından nasıl faydalanırım?

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

Emlak vergisinden kimler muaf? Emlak vergisi muafiyet şartları nedir?

Büyüklüğü brüt 200 metrekareyi geçmeyen konutlar için belirli koşulların sağlanması halinde vergi muafiyeti söz konusu oluyor. Peki, Emlak vergisinden kimler muaf? Emlak vergisi muafiyet şartları nedir? İşte tüm detaylar...

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Köy imarı nedir?

Bir arsanın yapılanma koşulları imar çalışmaları ile belirleniyor. Yapılan çalışmalara göre arsalar, konut imarlı, ticaret ve turizm imarlı olabiliyor. Peki, köy imarı nedir?

Emlak vergisi arsa muafiyeti nedir?

Emlak vergisi için ödenecek bedel taşınmaz malın türü ve değeri üzerinden hesaplanıyor. Vergide bazı koşullar dahilinde vergi muafiyeti bulunuyor. Peki, arsalar muafiyet var mı? Emlak vergisi arsa muafiyeti nedir?

Emlak vergisi nedir kimler ne zaman öderler?

Emlak vergisinde mükellefiyeti belirleyici unsurlar ve muafiyet koşulları ile ödeme şekilleri 1319 sayılı kanun kapsamında açıklanıyor. Peki, emlak vergisi nedir kimler ne zaman öderler? İşte vergi ödemeleri..

ERA Koç nedir Haberi

ERA Koç nedir

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, hızlı bir şekilde yeni dönem hedeflerini gerçekleştirmeye başlayarak, franchise ağına Sultangazi’deki yeni ofisi ERA Koç’u dahil etti. ERA Koç ofisinin açılış töreni, ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. 


200 ofis hedefiyle hızlı bir şekilde büyümemizi sürdüreceğiz

ERA Koç’un açılış töreninde konuşan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; “2014 yılının başlarında olduğumuz şu günlerde bu yıl itibari ile daha hızlı bir büyüme öngörüyor, 2016 itibariyle Türkiye genelinde franchising sistemiyle yeni ofisler açmayı ve 200 ofise ulaşmayı hedefliyoruz. Sultangazi ofisinin katılımıyla bayi sayımızı 23’e çıkardık. ERA Koç bu yıl, hedeflerimiz doğrultusunda ailemize katılan ilk ofis oldu. Ailemize katılan tüm yeni ofisleri, kendi eğitim merkezimizde düzenlenen sürekli eğitimler, iş kurmalarını kolaylaştıran destek faaliyetleri,...