15 / 05 / 2024

ERA ofisleri

ERA ofisleri

ULUSLARARASI gayrimenkul şirketi ERA, Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı. ERA Plus'la yabancı yatırımcının bölgeye çekilmesi hedefleniyor.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e yükseltti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e çıkardı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA. ekonomiye oian güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir'e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35'e yükseltti.

ERA, Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye'ye Avrupa'da en başarılı ofis projesi ödülü geldi!

ERA Türkiye'nin en başarılı ofisi, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü.

Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri'nde 120 ay taksit imkanı!

İstanbul Finans Merkezi’nin gözdesi Sarphan Finans Park'ın VIP 300 Ofisleri’nde 120 ay vade ile ofis satışı yapılıyor. Projede yer alan ofislerin kira fiyatları metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor..

Adana Koza Park Center Ofisleri'nde fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor!

Kiza İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Koza Park Center Ofisleri projesinde toplam 1 otel, 990 adet ofis, 287 adet iş yeri, cafe ve restaurantlar bulunuyor. Adana Koza Park Center Ofisleri'nde fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Era Gayrimenkul bünyesinde yüzde 30 kadın girişimci var!

ERA Gayrimenkul bünyesindeki kadın girişimcilerin oranı yüzde 30’ları buldu. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

ERA Türkiye İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri"nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

İzmir Atek Adress Ofisleri'nde fiyatlar 384 bin TL' den başlıyor!

Atek Yapı tarafından hayata geçirilen İzmir Atek Adress Ofisleri projesinde toplam 125 adet ofis bulunuyor. İzmir Atek Adress Ofisleri'nde fiyatlar 384 bin TL' den başlıyor.

ERA Gayrimenkul İzmir'de yeni ofisler açacak!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, İzmir'de gayrimenkul danışmanlığına talebin İstanbul'dan daha fazla olduğuna dikkat çekerek, İzmir'de 3 ofisleri bulunduğunu ve bu sayıyı yıl sonuna kadar 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Sarphan Park Ofisleri nisan ayında teslim edilecek!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarp Group tarafından Finans Park'ın C Blok Ofisleri Nisan 2015'te sahiplerine teslim edilecek. Proje 900 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçiriliyor.

ERA Türkiye, İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenleyecek!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, Ege ’nin incisi İzmi r’de hizmet vermeye ve sektör oyuncuları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

ERA ofisleri Haberi

ERA ofisleri

Türkiye'nin en büyük ofisi olma özelliği taşıyan ERA Plus ve işbirliğine ilişkin bilgi veren ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Kuşadası'nda bölgenin önemli turizm profesyonellerinden Süleyman Korasile oğlu Gökhan Korasve ortakları Hüseyin Arslantürk ile yeni ofis sözlesmesi imzaladık"...