03 / 05 / 2024

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Efe Aşkın, Rima Aşkın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Silivri, Yeni Mahallesi, Ekol Sokak'ta kuruldu.

Panorama Suite Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Suite Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Özdemir tarafından kuruldu.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ezo Konaklama Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezo Konaklama Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Şenel Vurucu tarafından kuruldu.

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Medeni Kahraman, Uğur Koçak ve Umut Cıvan İpekyüz ortaklığında kuruldu.

Red Blue Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Blue Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ramazan Tekin tarafından kuruldu.

Durelli Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durelli Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Çetin Karadayı tarafından kuruldu.

Karkad Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karkad Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda İlhan Kadem ve Uğur Kartunoğlu ortaklığında kuruldu.

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiftçi tarafından kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Vergili, Ahmed Furkan Yavuz ve Halil Eren ortaklığında kuruldu.

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi
Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Efe Aşkın, Rima Aşkın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Era Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Turizm yatırımları işletmeciliği ve pazarlaması işlemlerini yapmak bu maksatla yurt içinde ve yurt dışında kara deniz hava nakil vasıtaları ile muntazam daimi ve tarifeli seferler tertiplemek turizm konusunda yayınlarda bulunmak, matbaalar ve yayınevleri tesis etmek, ettirmek, otel motel, tatil köyü lokanta, kamping dans salonları, klüp, kafeterya kır gazinosu çay bahçeleri ve plaj gibi tesisler kurmak ve işletmek, komisyon karşılığı hizmet vermek Konusu ile ilgili olarak, menkul ve gayrimenkullerle şahsi ve ayni haklar iktisap ve tasarruf etmek, ipotek, kefalet, teminat ve benzeri ayni hakları almak ve vermek, başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek...