30 / 04 / 2024

ERA Sapphire Gayrimenkul

ERA Sapphire Gayrimenkul

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yapraklı tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 240 bin TL sermaye bedeli ile AMR Saıd Elsayed ve Mohammad Almudarıs ortaklığında kuruldu. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

ERA Sapphire Gayrimenkul Haberi

ERA Sapphire Gayrimenkul

İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen İmga Group projesinin satışları için imzaların atıldığını açıklayan Era Sapphire Gayrimenkul Proje Geliştirme Müdürü Funda Özergüven; ”Bu projenin satışlarını üstlenmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Kurtköy’ün en değerli lokasyonunda yükselen projenin, bölgenin sembol projeleri arasında yer alacağını öngörüyoruz. Bu projeden, konut ve ticari alanları satın alan veya kiralayanların kısa vadede yüksek kazanç sağlayacaklarını söylemek istiyorum. Ekipçe, böyle prestijli bir projenin satışlarını yapacağımız için hem heyecanlı hem de gururluyuz” dedi.


Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, İMGA Group ‘a ait olan arsada, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı otel ve apart oteli bünyesinde bulundurmaktadır. Kurtköy’ün Osmanlı Bulvarı’ında,  225 metrelik cephesi ile en geniş cepheli  proje...