28 / 04 / 2024

era seminerleri

era seminerleri

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

ERA Sohbetleri 12 Şubat'ta başlıyor!

Uluslararası dev bir network sahibi ERA, hizmet vermeye başladığı Türkiye’de ve yeni bir soluk getirdiği gayrimenkul danışmanlığı alanında bilgi paylaşımı odaklı sektör buluşmalarını başlatıyor

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Dülgeroğlu Yıldırım, Önder Yıldırım ve Tahsin Baran Karakaş ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

ERA IBC Türkiye 12-14 Nisan'da gerçekleştirilecek!

ERA Türkiye; Broker ve Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Broker ve Gayrimenkul Danışmanları, 12-14 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da buluşacak.

Akbank Sanat ve Mimarlık Seminerleri 22 Mart'ta başlayacak!

Akbank Sanat Mimarlık Seminerleri, İpek Akpınar'ın moderatörliiğü ile 22 Mart Salı günü mimar Mehmet Kütükçüoğlu'nu konuk ediyor. Kütükçüoğlu "Kent ile Diyalog" adını taşıyan seminerde, değerlendirmeler yapacak.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

Dünya Bankası uzmanları ERA H&B ofisini ziyaret etti!

Çözümün ertesi gününde Kıbrıs emlak sektörü nasıl bir yol izleyecek? Dünya Bankası yetkilileri, mülkiyet başlığını yerinde incelemek için KKTC'deydi. ERA H&B ofisini ziyaret eden uzmanlar, Hüseyin Sadeghi'den sektörle ilgili bilgi aldı.

ERA yeni nesil brokerlar yetiştirecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Başarılı Broker Programı’ ile bölgesinde en çok işlem yapan, yeni nesil broker’lar yetiştirilecek.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'nin altıncısı gerçekleşti!

TOKİ tarafından düzenlenen “Ev ve Şehir Seminerleri”nin altıncısı Prof. Dr. Cengiz Eruzun’un katılımıyla gerçekleşti. Eruzun, Anadolu’nun geleneksel iskân anlayışının Türklerin gelişi ile farklı bir boyut kazandığını anlattı.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor!

ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları, tanıtım ve portföy yatırımlarının yanı sıra yeni işbirlikleriyle de büyüyor. En son 5 profesyonelin transferini yapan ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor.

era seminerleri Haberi

era seminerleri

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi. Ağustos ayı boyunca İstanbul ve İzmir’de dört ayrı seminer gerçekleştiren ERA Gayrimenkul Türkiye, girişimcilere işin risklerini ve risklerden zarar almadan çıkmanın yollarını paylaştı. 

Kobi Girişim Dergisi'nde yer alan habere göre, ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen seminerlerle ilgili, “Gayrimenkul Danışmanlığı son 20 yılda büyük bir değişim geçiren sektör, çok profesyonel bir hale geldi, eskiden sadece yer göstermekten ibaret iken, günümüzde ‘Yatırım Danışmanlığı’ haline dönüştü”...