03 / 05 / 2024

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.



Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları ve portföy yatırımlarının yanı sıra sosyal bilinçli duruşunu, ‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne olduğu platin sponsorluğu ile destekliyor.


Kentsel dönüşüm konusunun hassasiyeti gün geçtikçe önem kazanıyor ve sürdürülebilir binalar hızla artıyor. Konu hakkında bilinçlenmeyi artırmak adına önemli kongreler organize ediliyor. ‘Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar’ başlığı altında bu yıl 3’ncüsü gerçekleşecek olan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi' 25 Şubat 2016 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenecek. Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından düzenlenen kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) destek veriyor. ERA Gayrimenkul’un platin sponsoru olduğu ‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu bir konuşma gerçekleştirecek. Çok sayıda önemli konuşmacının olduğu kongreye,  yüksek katılımcı sayısı bekleniyor.


Kentsel dönüşüm süreçleriyle birlikte yapılması planlanan projelere de değinilecek olan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 3. ana oturum olan ‘Kentsel Dönüşüm  Sürecine Farklı Bakış Açıları ve Hayat Verecek Öneriler’ başlığında 15.00-16.30 saatleri arasında bir konuşma gerçekleştirecek.


Her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimi artırmak ve ‘Kaliteli Yatırım Danışmanlığı’ algısını oluşturmak için eğitime büyük önem veren ERA, gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla kurslar da açıyor. Kurstan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşuyor.


ERA Türkiye bu çerçevedeki son sertifika programı olan, Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nı hayat geçirdi. 

20 Şubat’ta sonra erecek olan programda, eğitmenler; Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen, kentsel dönüşüm uzmanı Bülent Babaoğlu, İş Bankası Bireysel Krediler Müdür Yardımcısı Çağlar Gürkanlı, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden Doç. Dr. Ali Hepşen, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ve Reidin.com Veri Analiz Müdürü Orhan Vatandaş oldu.



Geri Dön